Herkese merhabalar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , ben 2019 da ege kadın doğumda tam 33 gün yattım, kızımı da orada dünyaya getirdim , o zamanlar için bildiklerimi sizinle paylaşmak isterim , ilk 3-4 gün özel oda boş olmadığı için normal odada kalmıştım, genelde odalar 2 kişilik temizlik normal ama wc ler kolidırda ve ortak olduğu için ve insanlar da çok kötü kullandığı için temizlik yetersizdi, özel odaların içinde kendine ait wc duş falan var , ben ücretli muayene hastasıydım o hastalara ilgi asistanlar tarafından biraz daha fazla oluyor şayet ücretli doktorunuzun ameliyata girmesini isterseniz doktor da para alıyor , fakat asistan ekip tarafından sezaryen olursanız ücret ödemiyorsunuz, genel anlamda asistanlar ilgili , doğumhanenin içinde de gözlem ve nst odası var , ameliyathaneler güzel , doğumdan sonra bi sıkıntınız yoksa 2 gün kalıyorsunuz , sezaryen olduysanı ilk gece herkesi yoğun bakımda tutuyorlar tek sıkıntı yoğun bakım olduğu için yanınızda kimseyi almıyorlar ( yoğun bakımda da 2 tane özel oda var şayet orda kalırsanız refakatçiniz yanınızda olabliyor) yoğun bakımdan sonra 1 gece de normal odada tutup öyle taburcu ediyorlar , benim bebeğim başka hastaneye küvöze gittiği için işlemleri orda olmamıştı ama diğer hastalardan biliyorum bebeğin ilk kontrolleri topuk kanı vs hepsi bu süreçlerde hastanede tamamlanıyor , tüm bu anlattıklarım 5 sene öncesi içindi tabi ki ama yine de sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplarım