Gorkemm amayinedeiyiilerledim şehir hastanesine de kadın doğuma gidecekmişim o yönlendirecekmiş detaylı ultrasona ordan randevu vereceklermiş herhalde öyle dedi doktorum zamanım yok maalesef ona da
Pearll Gorkemm bende yaklaşık 1,5 ay önce tam kan ve idrar tahliline 2500 verdim. Muayene ücreti de 600 tl düzenli gidiyorum bende
Gorkemm nur53___ maalesef Oyak anlaşmalı olmamazı rağmen normal muayene 550 ödedik ama kan testi için 2000 tl istediler şok olduk
Esra_yldz Gorkemm Bizde aynı şekilde oyaklıyız muayeneye ücret ödedik detaylı ultrason için de 750 tl verdik hiç memnun kalmadım
nur53___ Gorkemm he ben onu yaptırmadım orda keşke Isparta devlet hastanesinde yaptirsaydiniz onu ben öyle yapmıştım meddeme gidicem salı günü ben sorarım fiyatini
Gorkemm nur53___ zaten memlekete gitmiştik orda yaptırdım 2000 deyince çok saçma geldi şimdi de burdur takipliyim ama orda ki hastane de detaylı yapılmıyormuş mecbur Isparta’dan almak zorundayım öğrenirseniz bilgi verirseniz çok sevinirim valla çok sağolun
nur53___ Gorkemm nedemek salı günü gidicem ben sorucam bende yaptiricam heralde 3 hafta sonra fiyat alicaktim zaten
HilalveEfem Gorkemm gidip doktordan randevu alıyorsunuz ona ben Okan beye takipliydim kısa bir süre için ordan aldım randevuyu o zamanlar için 700 800 civarıydı net hatırlamıyorum ikisi arasında ama kızım şimdi 2 aylık ne kadar oldu bilmiyorum
Esra_yldz nur53___ Ben Meddemde yaptırdım asla tavsiye etmiyorum şehir hastanesini tercih ederdim böyle olduğunu bilseydim
Gorkemm Esra_yldz aa çok saçmaymış ben oğlumda o fiyatı vermiştim özele 1 saat her şeyi bana da anlata anlata yapmıştı valla o kadar para veriyorsam hakkını versinler bari
Esra_yldz nur53___ Normalde 20-25 dakikanın altında olmaması lazım ben muayene ile birlikte toplam 1260 tl verdim meddemde takipliydm detaylı ultrasonsan sonra bıraktım şehir hastanesine gidiyorum artık
nur53___ Esra_yldz Allah Allah bende tereddüte kaldım şimdi perinatolojiye alcaz dimi devltette oldunuzmu tekrar muayene
Esra_yldz nur53___ Bence kesinlikle şehir hastanesine gidin ben orada yaptırmak için geç kaldım hafta olarak maalesef
Esra_yldz nur53___ kadın doğuma randevu alın doktor muayene ediyor sonra perinatolojiye gönderiyor onlar da sıra veriyor