Cimenn1223 Hasret18ayaz üst resimde var gibi duruyor altta yok gbi kamera açısından olabilir gecikmen varsa yada regl az bir süre kaldiysa kan ver canim kesin sonucu alirsin
elvangnc Hasret18ayaz kuzu benm postuma bak benzyo ikimzin testide insallah vardir ya 🙏🏻ama ben herzaman cektgm adet sancisnida cekyorum ayni zamanda
Nehir-Poyraz Hasret18ayaz bu testin markası bebetime ise yeni farklı bi marka alın derim beni daha önceki gebeliğimde çok yanılttı ikinci çizgi çıkararak
Hasret18ayaz Arsell dün akşam erken gebelik testi negatif ti bu sabah ilk idrarla bu böyle çıktı bilemedim bende
Nsvl Hasret18ayaz erken gebelik testi saatler sonra çizgi şeklinde çıkıyordu ama 10 dk sonrasının önemi yok diyordu testte. Ama bu kaset test benim ilk böyle çıktı sonra ertesi günler çizgi çıktı yarın tekrarlayın ama erken gebelik yapmayın bence en iyisi kaset
smnr-06 Benimde böyleydi defalarca yaptım sonra çıkmadı sonra yine silik çıktı falan. Hamilelik yeni olduğu için böyle oluyor şu an 10 haftalık hamileyim 😊
Hasret18ayaz Nsvl evet sanırım öyle bende bu zamana kadar hep erken testler yüzünden kandirildik hep kuruma çıkarıyor baya net sekildr
Ozlm_24 Hasret18ayaz Yaa benimde bugün 6. Gün gecikmemin dün adet agrısı gibi agrıda oldu ama adet olmadm ne yapıcamı bilmyrm
Cihangir09 Hasret18ayaz 8 gün gecikmeye malesef yeterli bir çizgi değil baya koyu çıkması gerekirdi bana testin çizgisi gibi geldi bence bı kan verin
Hasret18ayaz Ozlm_24 benim ilk bebeğim geç döllenme TDI gecikmenin 21. Gününde kanda 7 çıkmıştı bugün gecikmenin 8. Günü bakalım nasip