KumsalAdaMom24 Bir sorum daha olacak 🤷🏻♀️ Bebek şuan ters duruyor bu haftalarda sizin nasıldı sonradan normal pozisyona döndü mü ? Ya da sizce döner mi kanala girmek üzere gibi pozisyonu , herkesin hamileliği farklı ama 1-2 kişi değilde bi çok kişiden duymak içimi rahatlatabilir 😂 Hulya-003 Sevcan62 Alparslanmom__ Momcrn sedanur4004 snowglobe Alparslanmom__ Hulo2105 gmz10 MuhammedYusuf56
Alparslanmom__ Sevcan62 benmkk de öyle daha hayrlısi olsun bakalm insllah döner cinsiyeti nedir sizin bebisin?
Csu KumsalAdaMom24 benimde 26 ağustos gösteriyor uygulama Allah’ın izniyle sağlıkla alalım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza 🙏🏻
KumsalAdaMom24 Sevcan62 sezaryen mi düşünüyorsunuz ? Ben normal beklemek istiyorum sezaryen çok korkutuyor 🙊😂
Gizem9688 gmz10 107 benim de. Tabi sezeryan olacagi icin sanirim 90 gün falan vardir. Allahim saglikla sihhatle büyüsünler saglikla kucagimiza alalim ınsallah
MuhammedYusuf56 KumsalAdaMom24 benimde son 50 gün Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Amin
KumsalAdaMom24 Sevcan62 sağlıklı olsunlar da normal de olsa sezaryen de olsa doğacaklar ama işte insan doğum korkusu bastırıyor belli bi süre sonra 😂