Sevginur61 Hamile kalmadan önce bu saatlerde zor kalkardım şimdi uyumam gereken zamanlarda 8 de uykumu almış uyanıyorum ya 😂 yapacak bi işimde yok sizde böyle misiniz bebiş gelmeden iyi uyku çekseydim ne güzel olurdu😴
Hulo2105 Sevginur61 2-3 gündür 6-7-8 de uyanıyorum uykumu almış şekilde. Normalde uyurdum 11 e kadar bu aralar noldu anlamadım😂
Tugba1tugba Sevginur61 bende ilk üç ay çok uyku oldu şimdi 6 aylık oldu bebeğim dediğin gibi uyku tutmuyor 😀
Sevginur61 Hulo2105 ben bayadır böyleyim ya gece de uyanıyorum uyku sıfır😅 Daha kaç sene bu uykuyu bulamıcam allah bilir🥲
Sarina98 Hulo2105 mide yanması, böbrekler, şişmeler, yatakta dönememeler mi dersin. 😂İlkte kocamı yataktan nasıl kovayım diye düşünüyordum. Yerleşmiyordum ya😂 çok kiloluda değildim 67le doğuma gittim ama 2,5 kişilik yatak küçük geliyordu
Sarina98 Sor uyudunmu? İllallah ettim böbreklerimden. Karnımdaki böbreklerimde oturmuş sabaha kadar böbreklerim zonkladı. Diğer oğlumda bir rahatsızdı gece, korkup kalkıyordu her 1saatten 1. Şimdi alkol almış tavuk gibiyim
KumsalAdaMom24 Ben sabah 7 de başımda davul çalsalar kalkmazdım nasıl oluyorsa gece bile tuvalete kalkınca geri uyumakta zorluk çekiyorum son 1 aydır o yüzden gözümü açmadan tuvalete gidip dönüyorum ki tekrar uyuyabileyim 😂
Hulo2105 Tugba1tugba ben ilk 3 ay varya öğren 12 de uyanıyordum 2 de tekrar uyuyordum 5 e kadar sonra yemek yiyip gene uyuyordum. Ne ev işi yapabildim ne yemek. Çok değişik şeyler yaşadım sanki hiç uyumamışım öyle uykum oluyordu😂
Mucizemses Sevginur61 hamilelikten önce 11 12 de gözümü zor açan ben 7 dedim mi ayaktayım hergün alarm gibi uykumu almış bir şekilde uyanıyorum gece erkende yatmıyorum 1 2 gibi yatarım ama hergün aynı şekilde uyanıyorum hamileler uykuya düşer diyorlar bana mı öyle oldu bi diyodum 😅
Hulo2105 Mucizemses bende öyle aynıyım şu an 26. Hafdayım 12-1 de yatıyorum gözümü bi açıyorum saat 7.30. Ama sanki baya uyumuşum halbuki uyumak istiyorum tekrar olmuyor 2-3 gündür böyleyim🥲
Sevginur61 Mucizemses ay inşallah doğumdan sonra da böyle oluruz yaa😂 bende öylem diyorum tadını çıkarayım yok uykuyu almış şekilde uyanıyorum m
Tugba1tugba Hulo2105 haftalarımız aynı şeker yükleme testi yaptırdın mı kaçıncı haftada yaptıracaksın
Mucizemses Hulo2105 bende 31 haftalığım 4 5 haftadır böyle gittikçe de artıyor uyumak için saatlerce yatakta yatıyorum banamısın demiyor bunalmaya başladım gerçekten artık bu durumdan 😔