Dün spinal sezaryen ile doğum yaptım.Allah bekleyen tüm anneleri sağlıkla huzurla kolaylıkla bebeğine kavuştursun.Sorularınız varsa sorabilirsiniz
Sezaryen doğum/Bebeğime kavuştum
Bademkaju sağlıkla büyütün canım spinalde baskıları hissettin mi o an nasıl geçti anlatır mısın
Gözünüz aydın nasıl oluyor sezeryan doğum yani iğneyi nereye vuruyorlar
Ameliyathaneye inmeden elimden damar yolu açtılar.Ameliyathanede Belimden iğne yapıldı.Bu işlem damar yolundan daha acısız.Uyuştuğumdan emin olunduğunda kesi atıldı ilk sezaryenimde acı değil ama kesi atımını ve karnımın sağa sola çekiştirilmesini hissetmiştim bu kez sadece bir iki çektirme hissettim hafif.Ama işlemler o kadar saniyelik dakikalık sürüyor ki ne ara kesi oldu bebek çıktı dikildi anlamıyorsunuz.Birkaç dk içinde bebeğim çıktı.Bebeği gördüğünüzde her şey bitiyor gibi. Dikiş acısı yatıp kalkamamak zor ama bebek için değer.Zorunlu sezaryen olmak durumunda olan anneler kendinizi korkutmayın.Ben ikisinde de sancım açılmam olmadığı ve bebeklerim kilolu olduğu için oldum.
Anneeadayi3 soruyu soranı bilmiyorum ama ben de bir ay önce oldum hiçbir şey hissetmedim çok güzel geçti şükür
Mervee__ omuriliğe
Mervee__ bende de iğnenin girişi acıtmadı ama enjekte ederken o ilacın yakışı hissettim gerisi yok ama hiçbir şey hissetmedim
Bademkaju bende dün oldum sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah ağrılarım var şuan içim sökülüp gidiyo sanki belim sırtım çok ağrıyor öksürük de etkiliyor karnımı 🥺
ZeynepDuru17 size de geçmiş olsun sağlıkla büyütün. Evet ağrılar oluyor bende de
Bademkaju sağolasın teşekkür ederim amin inşallah ağrılar oluyo cidden
ipeklinaismom ilaç çok mu yaktı
Alyadefne evet ama mecbur dayaniyosun o anda kipirdamaman ve kendini sikmaman gerekiyor iki defa sokuyo igneyi
ipeklinaismom neden 2 defa peki? Hiiçç acıtmıyor damar yolu daha çok acıyor diyenler peki neye dayanarak öyle söylüyor
Alyadefne vallahi 26 yaşındayım damar yolu bile bu zamana kadar açıktırmamis bir insandim. İki defa yapılıyormuş ikinci enjekte daha çok sizlatti damar yolu daha az
Alyadefne ama söylede biseu var kişiden kişiye değişiyor bence bu durum şayet ben 3. Gün evimde temizlik yaptım 2. Gün ayaktaydim sızlama vardı sadece dikişte bünye ile de alakalı bence
ipeklinaismom onun için sordum acaba bünyeye alakalı mı diye demekki öyleymiş kimisi hiç hissetmedim diyor kimisi yakıyor diyor. Sizde sonradan baş ağrısı bel ağrısı oldu mu kahve tükettinizmi
ipeklinaismom nasıl iki defa sokuyor ilk defa sizden duyuyorum iki defa sokulduğunu