Merhaba sevgili anneler ve anne adayları.Ben evladıma kavuştum darısı bebeğini bekleyenlere..Pozitif bir doğum hikayesiyle geldim buraya🌼 10.05.24 tarihinde doktor kontrolüm vardı ve hiç açılmam yoktu sancılarım yok gibiydi.Daha önce rahim ağzından leep işlemi olmuştum ama üzerinden 6 sene geçmişti o dönemden kalma rahim ağzında kötü iyileşmiş bir doku kalmış.10.05.24’te doktorum rahim ağzını yumuşatmak için ilaç koydu ve akşamüstü tekrar çağırdı nst için.Gittik doktorumuz yine yumuşama olmadığını,sancılarımın da az olduğunu söyleyip takip edip akşam 22:30’da hastanede buluşup nstye bağlanmam gerektiğini söyledi.Saat 9 civarı bebeğin hareket etmediğini hissettim doktorumu aradım sancılarımda vardı ve hemen hastaneye geçtik.Nst de düzenli sancılarım vardı ama açılmam hala yoktu.Ameliyathane de doktorum o bölgeyi temizledi ve ondan sonra olanlar oldu sancıları dibine kadar hissetmeye başladım nst de baya arttı.Saat 23:00’da işlem yapıldı doktorum kontrol amaçlı hastaneye yatışımı verdi.saat 12 civarı ağrılarım daha da arttı ve epidural takıldı.Yaklaşık 1 saat sonra suyum geldi açılmam 8 cm oldu.Doktorumu arayıp haber verdiler o gelene kadar 10 cm açıklığım oldu hemen doğumhaneye alındım ve 3.ıkınmamda bebeğim dünyaya geldi.Yorgunluk ve uykusuzlukla ancak bu kadar anlatabiliyorum ama normal doğumdan korkmayın sancılar dayanılmaz olduğunda epidural isteyin.Sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor.Dikişim sadece 1 tane epizyo yapılmadı sadece mini bir sıyrık olduğu için doktorum dikiş attı doğumhaneden yürüyerek çıktım aynı gün taburcu oldum.🌼🌼
39+2’de Normal Doğum Hikayem
Analı babalı büyüsün , çok güzel bir doğum hikayesi,okuyup okuyup motive oluyorum her seferinde iyi ki paylaşıyorsunuz bu güzel ve özel deneyimlerinizi ❤️🧿 Darısı başımıza artık diyelim
Öncelikle hayırlı olsun darısı bize inşallah.Epidural ne oluyor nasıl oluyor yani belden iğne mi yapıyolar yoksa hortum sokma muhabbeti fln mı var
Nuurr_00 belden iğne yapiyorlar
Gmz09 maşaAllah canım Rabbim sağlıkla büyütmeni nasib etsin bebeğini 🌸 40 oldum bugün ağrılarım var ama NST de yeterli çıkmıyor bu yüzden doktor açıklık var mı diye bakmadı yarın kontrol var uyarır mı rahimi yoksa bekler mi 1 hafta daha hiç bilmiyorum ben alt bölgemde çok ağrı hissediyorum Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağıma almamı nasib etsin doğmak istesin istiyorum artık 🥹🌸
Gmz09 suni sancı almadınız değil mi anladığım kadarıyla? Suni sancıyla kendi sancın çok fark ediyormuş öyle diyolsr kendi sancısıyla doğum yapanlar hep aslında kolay oluşundan bahsediyorlar ben 2 doğumumu da suni sancıyla 40.haftadan sonra yaptım şimdi 3.doğumum inşallah kendi sancım suyum nişanım falan gelir diye dua ediyorum
GGkaya3435 yok almadım suni sancı hiç gerek kalmadı.Bir anda öyle bir sancı başladı ki sanırım 3 saatte doğum yaptım 🌼 suni sancı nasıldır bilmiyorum Allah sizede kolaylık versin sağ Salim gelsin bebiş