Merhaba sevgili anneler ve anne adayları.Ben evladıma kavuştum darısı bebeğini bekleyenlere..Pozitif bir doğum hikayesiyle geldim buraya🌼 10.05.24 tarihinde doktor kontrolüm vardı ve hiç açılmam yoktu sancılarım yok gibiydi.Daha önce rahim ağzından leep işlemi olmuştum ama üzerinden 6 sene geçmişti o dönemden kalma rahim ağzında kötü iyileşmiş bir doku kalmış.10.05.24’te doktorum rahim ağzını yumuşatmak için ilaç koydu ve akşamüstü tekrar çağırdı nst için.Gittik doktorumuz yine yumuşama olmadığını,sancılarımın da az olduğunu söyleyip takip edip akşam 22:30’da hastanede buluşup nstye bağlanmam gerektiğini söyledi.Saat 9 civarı bebeğin hareket etmediğini hissettim doktorumu aradım sancılarımda vardı ve hemen hastaneye geçtik.Nst de düzenli sancılarım vardı ama açılmam hala yoktu.Ameliyathane de doktorum o bölgeyi temizledi ve ondan sonra olanlar oldu sancıları dibine kadar hissetmeye başladım nst de baya arttı.Saat 23:00’da işlem yapıldı doktorum kontrol amaçlı hastaneye yatışımı verdi.saat 12 civarı ağrılarım daha da arttı ve epidural takıldı.Yaklaşık 1 saat sonra suyum geldi açılmam 8 cm oldu.Doktorumu arayıp haber verdiler o gelene kadar 10 cm açıklığım oldu hemen doğumhaneye alındım ve 3.ıkınmamda bebeğim dünyaya geldi.Yorgunluk ve uykusuzlukla ancak bu kadar anlatabiliyorum ama normal doğumdan korkmayın sancılar dayanılmaz olduğunda epidural isteyin.Sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor.Dikişim sadece 1 tane epizyo yapılmadı sadece mini bir sıyrık olduğu için doktorum dikiş attı doğumhaneden yürüyerek çıktım aynı gün taburcu oldum.🌼🌼