Tansiyon yuksekliği olabilir ölçtunuzmu

umrumdadegil yarın gidicem tansiyon çıktıgı için mi oluyor sabah uyandım bildiğin tavan dönüyodu az önce de koltukta otururken birden etraf döndü tuzlu ayran yaptı eşim şuanda çok kötü başım ağrıyo beynim bulanık gibi aynı dünden bugüne oluyor olmuyordu hiç

Meliha06 keşke tansiyonunu bilmeden icmeseydin çünkü tam tersi düşme değil çıkma da olabilir başım ağrıyor dediğine göre çıkmış olma ihtimali var ihmale gelmez çıktıysa. Baş ağrısı varsa şimdiden git acile hamileyim başım ağrıyor dönüyor de hemen ölçerler zaten

umrumdadegil hala beynim bulanık gibi geçmedi şiddetli başım agrıyor döndükten sonra agrımaya başladı korktum valla eşimde uyudu neden böyle oldu acaba 😢

Meliha06 sen bekleme canım mutlaka git hastaneys biraz panik de yaptın galiba ölçsünler tansiyonunu. Korkutmak istemiyorum ama gebelikte tansiyon yüksekliği gebelik zehirlenmesi yapıyor Allah korusun

Meliha06 şey limon suyunu icaen iyi gelir bence bende de on dokuz haftaligim bu ikidir başım dönüyor limon emiyorum iyi geliyor

Tuzlu ayran düşükse iyi geliyor sizin çıkmış galiba tuzlu ayran içmeyin. Doktorlar yüksek tansiyon olursa hemen gelin diyorlar