Meliha06 Kızlar 34 haftalık hamileyim 2 gündür başım dönüyo yatarken otururken yani ayaga kalkmadan bilr mesela birden dönüyo arkasından şiddetli başım agrıyo böyle çok kötü beynim agrır gibi oluyo yaşayan var mı sizce neden hastaneye gitmeli miyim bilenler var mı?
Nergis281018 Meliha06 şey limon suyunu icaen iyi gelir bence bende de on dokuz haftaligim bu ikidir başım dönüyor limon emiyorum iyi geliyor
Meliha06 Meliha06 umrumdadegil tansiyon aleti yok dünden beri oluyor bugün sabahtan beri oldu az önce yine oldu otururken birden dönüyo hastaneye gitmeli miyim
umrumdadegil Meliha06 hastaneye git o zaman canım orda ölçerler tansiyonun çıkması gebelikte tehlikeli
Meliha06 umrumdadegil yarın gidicem tansiyon çıktıgı için mi oluyor sabah uyandım bildiğin tavan dönüyodu az önce de koltukta otururken birden etraf döndü tuzlu ayran yaptı eşim şuanda çok kötü başım ağrıyo beynim bulanık gibi aynı dünden bugüne oluyor olmuyordu hiç
umrumdadegil Meliha06 keşke tansiyonunu bilmeden icmeseydin çünkü tam tersi düşme değil çıkma da olabilir başım ağrıyor dediğine göre çıkmış olma ihtimali var ihmale gelmez çıktıysa. Baş ağrısı varsa şimdiden git acile hamileyim başım ağrıyor dönüyor de hemen ölçerler zaten
Meliha06 umrumdadegil hala beynim bulanık gibi geçmedi şiddetli başım agrıyor döndükten sonra agrımaya başladı korktum valla eşimde uyudu neden böyle oldu acaba 😢
umrumdadegil Meliha06 sen bekleme canım mutlaka git hastaneys biraz panik de yaptın galiba ölçsünler tansiyonunu. Korkutmak istemiyorum ama gebelikte tansiyon yüksekliği gebelik zehirlenmesi yapıyor Allah korusun
1234eg Tuzlu ayran düşükse iyi geliyor sizin çıkmış galiba tuzlu ayran içmeyin. Doktorlar yüksek tansiyon olursa hemen gelin diyorlar