Kızlar benim 38 haftam bayrama denk geliyor Doktor kontrolünde 35 haftada olacak Eğer ki doktor bana derse ki bebeğin hala ters sezeryan günü ayarlayalım mı derse 37 artılarda Yani bayramdan önce alalım bebeği dersem Tabii bebek de buna uygunsa kilosu vesaire böyle bir şey mümkün olur mu sizce Çünkü 39 hafta bayramdan sonraya denk geliyor
37 artılar
Fikri olan yok mu
Üste çık lütfen
Julide92 37+0′da bebeği alacaklar mı
1zehrs bebek büyüdükçe dönmesi zorlaşıyor alanı daraldığı için diyorlar 36 37 haftalarda dönen bile varmış ama şans ya
Julide92 Benim de bebek hep yan duruyor yani hep sol tarafımdan tekme atıyor şu an ters bebek dedi doktor ama böyle 10 tanesinden 8 tanesi dönüyor dedi
Melliisaa doğum kendisi başlasın öyle sez olun madem sez istiyorsanız en azından hem gebelik bitsin hem bebek kendisi doğumu başlataın,neden gün almaya çalışıyorsunuz?
yeschef-13 bayrama denk gelirse doktorum yok bayramdan sonra yı beklemezse bende bayramdan önce olsun dedim
1zehrs eveet amin inşallah 🌼
Melliisaa bence bayramdan sonra yo bekle. Anne karnında bebek bir gğn bile kalsa gelişimi için cok önemli. Sonra pişman olursun .