Gkce27 Kızlar ayaktayken sanki karnım yırtılıyor hani böyle çok yersin de karnın patlayacak gibi olur ya o şekildeyim bu durum normal mi yoksa şişkinlik falan mı var anlamadım aşırı rahatsız oluyorum
Hanf Gkce27 bende senin gibiyim yemek yesemde yemesem de patlıcak gibiyim normal mi bilmiyorum ama seninle aynı durumdayım :)
Iremparlkc2 Gkce27 33. Haftadayım o haftalarda benimde öyle oluyordu sanki şişip patlayacak gibi hissediyordum sanırım şişkinlikten oluyor mide yukarı çıktıkça daralıyor bence
Aycanby Bende 20 haftalık hamişim sabah kalkıyorum rahatım ama öğleden sonra akşam özellikle gece inanılmaz geriliyor şişiyor patlamaya hazır bomba gibi 🤣 aşırı rahatsız edici oluyor
Gkce27 Iremparlkc2 yaa ilerleyen haftalarda geçiyor o zaman gerçi o zamanda başka sıkıntılar oluyor dört dörtlük geçmeyecek tabi bazen bunu unutuyorum işte
Didemmma Benimde 19+1, Bende de durumlar aynı bide yemekyten sonra uyku basıp uyuyorum sonra kalkınca davul gibiyim 🙈
Zeyno21e Kızlar kasik ağrısı oluyor mu sizdede 🙁 benim oluyor bide beyaz krem gibi akıntım oldu benim 3+4 gün öyle oldu bugünde peceteye silince hafif kahverengi parça sümük gibi leke geldi sonra geçti aranızda böyle olan var mı