Kızlar bebeyinize hangi biberonu tercih etdiz? Philips Avent düşünüyorum ben kullanan varmı? Ve cammı yoksa cam olmayanmı arasında kaldım. Cam olmayan biberonlar nasıl?
Biberon önerileri
Yardımcı olurmusunuzzz🥰
_Mucize2_ ilk kızımda dr. Barowns kullandım gazlıydı gaz önleyici camda vardı plastikde cam çok agır oluyor belli bir süre sonra yoruyor o yüzden plastik tercih ettim bakalım şuan 2.ye hamileyim lanshion aldım bundada
Bakallm başka ne öneriler olucak
_Mucize2_ ben kızımda avent kullanmıştım ilk annelik tecrubesizligyle cam aldım üç kez kırıldı en sonunda plastik aldım rahat ettim 😂 şimdi de avent plastklerden almayı düşünüyorum plastik zaten zararlı değil cam olsun sağlıklı olsun diye düşünüyoruz ama yanlış
_Mucize2_ mamajoo aldım memnunum. Onu tutmuyor diye avent aldım. Aventin kapanması bi değişik fazla itince tım diye atıyor kapagı ne bileyim benim hosuma pek gitmedi😂 biberon tutmuyor diye hepsini denedim en hosuma giden mamajoo simdilik hafif kullanımı güzel geldi. Gaz önleyici almayacaksan cok önemli değil tutan cocuk hepsiyle içiyor zaten 😂
Mucizeayla peki viberonu aylığa uygunmu alıyorsunuz?
Bende comotomo düşünüyorum kullanan varmı varsa memnunlarmı
_Mucize2_ ben ilk kızıma Philips avent cam aldım bı iki kullndim camı kırıldı plastik alın derim cam sağlıklı ancak catlma ve kırılma sonrası çöp oluyor
_Mucize2_ evet zaten ilk biberonda takılı olan 6 ay kullaniliyordu yanlış hatırlamıyorsam ☺️
Philips avent plastik aldım 2tane 125 ve 250mılik umarlm güzel olur🥰
Lansinoh aldim