Kızlar bebeyinize hangi biberonu tercih etdiz? Philips Avent düşünüyorum ben kullanan varmı? Ve cammı yoksa cam olmayanmı arasında kaldım. Cam olmayan biberonlar nasıl?

_Mucize2_ ilk kızımda dr. Barowns kullandım gazlıydı gaz önleyici camda vardı plastikde cam çok agır oluyor belli bir süre sonra yoruyor o yüzden plastik tercih ettim bakalım şuan 2.ye hamileyim lanshion aldım bundada

Bahar2210 hiç duymamışdım onuda araşdırırım. Aslında mantıklı camın ağır olması hiç düşünmemişdim bunu

Bakallm başka ne öneriler olucak

_Mucize2_ ben kızımda avent kullanmıştım ilk annelik tecrubesizligyle cam aldım üç kez kırıldı en sonunda plastik aldım rahat ettim 😂 şimdi de avent plastklerden almayı düşünüyorum plastik zaten zararlı değil cam olsun sağlıklı olsun diye düşünüyoruz ama yanlış

_Mucize2_ mamajoo aldım memnunum. Onu tutmuyor diye avent aldım. Aventin kapanması bi değişik fazla itince tım diye atıyor kapagı ne bileyim benim hosuma pek gitmedi😂 biberon tutmuyor diye hepsini denedim en hosuma giden mamajoo simdilik hafif kullanımı güzel geldi. Gaz önleyici almayacaksan cok önemli değil tutan cocuk hepsiyle içiyor zaten 😂

Bende comotomo düşünüyorum kullanan varmı varsa memnunlarmı

_Mucize2_ ben ilk kızıma Philips avent cam aldım bı iki kullndim camı kırıldı plastik alın derim cam sağlıklı ancak catlma ve kırılma sonrası çöp oluyor

_Mucize2_ ben kızımda lansinoh süt sağma makinesi ve biberonlarını kullandım plastik kullandım ayrıca.
        Çok da memnundum
        Şimdi süt sağma makina mı yine kullanacağım oğlumda ve yine lansinoh biberon aldım.
        Cam kırılır dökülür korkarım.

_Mucize2_ dr browns kullandım gazı engelliyor kesinlikle tavsiyemdir. Cam alırsanız çok kısa sürede kırılıyor malesef cam önermiyorum

_Mucize2_ merhaba ben bibs marka tercih ettim henüz doğmadı kullanmadık ama philips te düşünüyodm bi ara yalnız cam ağır oluyo pp olanlar kullanıcılar tarafndan daha çok öneriliyo sanki

Philips avent plastik aldım 2tane 125 ve 250mılik umarlm güzel olur🥰

_Mucize2_ ben dr browns aldım ama daha bebeğimiz doğmadı çevremizden duyduğum ve sürekli tavsiye aldığım için onu aldım