sulebostancoglu 12 haftalık bebekte cinsel organ yeni oluşuyor. O yüzden doktorların o haftalarda cinsiyet söylemesi,yüzde vermesi bile bence doğru değil.ister istemez bir beklentiye giriliyor.16-17 haftalarda bile değişebiliyorken yanlış bence de.bebeğinize neden haksızlık edesiniz. Ne olursa olsun onu çok seveceksiniz zaten😊 kız olmasını istemek suç değil. Kendinize haksızlık etmeyin.

sulebostancoglu amin inşallah hepimizin bencede söylenmemeli eşim sordu kontrolde bi tahmininiz varmı die meraklı tabi bsey diyemem ama o an yok söylemeyin dedim doktora kesin sonuç olmadan duymak istemiyorum dedim doktorda bsey söylemedi sonra eşimi uyardım sorma öyle şeyler kesin sonuç veremez hayal kırıklığı yaşamayalım dedim hak verdi o an düşünemediğini söyledi nipt testini yaptırdık öyle kesin sonucu öğrendik

GizemSevilir bizde dr. bu görüntüye göre %80 kız dedi direk biz duyunca şaşırdık tabi. Sonra bu duruma istemeden kaptırmışız kendimizi. Bugün test sonucu ile bi anlık şok yaşadım. Eşim araştırma yapıyor yanılma payı var mı diye test sonucunun ama olmayacağını biliyoruz.😊

sulebostancoglu sadece bunda değil ki.Anne olunca zaten hep suçluluk hissediyoruz her şeyde. Kendimize haksızlık etmememiz gerekiyor. Bizler de bireyiz ❤️

sulebostancoglu nipy trstinde kromozon sayımı yapıldığı için yanışma payı yok denecek kadar az istemsizce insan kız a odaklanıyor tabi sonuçta doktor söylemiş inanıyor insan hevesleniyor ay kız olabilir falan diyor sonra çevrendeki kişilerde başlıyor evet göbeğin kız gibi ay bulantın sabah oluyor kız kesin ozaman falan die otamatik olarak kıza yöneliyor insan erkek çıkınca şok oluyor hayal kırıklığına uğruyor bu sefer bebeğine haksızlık yaptığını düşünüyor ama normal insani tepkiler bunlar kesinlikle doktorun suçu herkes aynı tepkiyi verir 🤗

GizemSevilir aynen öyle tatlı yemiyorsun kesin kız bulantın çok kesin kız göbeğin kız göbeği çin takvimine göre kız e bi de dr. da öyle diyince dedik bu hurafeler doğruymuş. Sonra değilmiş öğrendik🥰😂

sulebostancoglu hahah bu çevremizdeki insanlara aslında doğrana kadar söylememek gerek kilo aldım gazım var deyip geçiştircen yoksa insanın piskolojisini bozuyolar dur bakalım cinsiyet bitti şimdi ne gibi söylemler olucak çok merak ediyorum çilek yeme ciğere elşni sürme gül koklama cart curt şimdidm yıldım valla 🤦🏻‍♀️😂

sulebostancoglu al bendende o kadar benimde ilk 😂 söylüyolar bseyler ya öylemiymiş tamam yapmam diorum geçiştiriyorum napiyim sıkıldım herkesin bi fikri bi bildiği var 😂

sulebostancoglu bende nipt yaptırdım canım kanda %100 doğru çıkıyor. 12. Hafta cinsiyet için çok erken zaten kimi doktor o haftalarda söylemiyor bile çoğu söyleyende yanılıp detaylıda bile değişiyor. Hayırlı olsun en önemlisi sağlıklı olması zaten

sulebostancoglu amin inşallah canım 🙏🏻 ay evet lohusalığımız zehir olucak Allahım yeni annelere sabırlar versin dişarıdan gelebilecek bütün kötü kelimeleri yok etsin yardımı dokunmayacak kimse gelmesin yanıma 😂😂😂

Civciv53 Evet bizim dr.umuzda yanıldı eşim değiştirme düşüncesine girdi. Ama dediğiniz gibi en önemli olan sağlıkla gelmesi🙏🏻🌸

Civciv53 ben birşey almadım ama annem almıştı herkes heveslenince kendini ona göre şartlayınca herkese bir şok oldu