zeynep_c Haticeburak06 kasılmada da gelmeni isteriz kasılma açılma yapar dedi canım. ama benim açılmam ilerlemiyor. inan yapmadığım kalmadı artık yoruldum
Haticeburak06 Hilaldabaan yeni uyandım canım. Hiç olmadığım kadar şiş uyandım ve tuvalette çok az sıvı kan geldi takip edicem. Kasılmalar devam ediyor ama rahatsız etmiyor ❤️
Aibar Bende 39+3 üm belim ağrıyor bir de bir saattir 5 dk da bir kasılıyor karnım ve karnımın altı acıyor. Ben bebek idrar torbama baskı yapıyor diye düşünüyordum ama bilmiyorum
Haticeburak06 Gizemzumra yeni uyandım canım. Hiç olmadığım kadar şiş uyandım ve tuvalette çok az sıvı kan geldi takip edicem. Kasılmalar devam ediyor ama rahatsız etmiyor ❤️
Haticeburak06 Selbi777 yeni uyandım canım. Hiç olmadığım kadar şiş uyandım ve tuvalette çok az sıvı kan geldi takip edicem. Kasılmalar devam ediyor ama rahatsız etmiyor ❤️
YeniGelinMeselesi Merve_31 doğum başlamış bence beklenen gün bugün hayırlısıyla kolaylıkla kavuşsun evladına 🌸😌🥹 @Haticeburak06
Merve_31 YeniGelinMeselesi insaAllah çok kolay geçer doğuma çok rahat geçer Allah yardımcısı olsun gerçekten sağlıkla kavuşsun 🥲❤️
YeniGelinMeselesi Merve_31 ayy ben heyecan yaptım kaç günlerdir kız hep yazıyor açıklık var vs diye takip ediyordum şimdi böyle doğuma gidince sanki aylardır çok yakın arkadaşım gitmiş gibi hissettim🥹
Merve_31 YeniGelinMeselesi evet yaa bende takip ediyorum bazılarını böyle garip oluyor sanki kardeşimmiş gibi dua ediyorum ona 🥲
YeniGelinMeselesi Merve_31 evet evet bakalım bizim nasıl olucak hep kendimi yerlerine koyuyorum böyle bize de dua edenler olurmu biz nasıl gidicez doğuma bebeklerinn ilk kavuşma anı ayy🥹🥹
YeniGelinMeselesi Merve_31 zaman hızlı geçiyor inan nasıl geçicek 8 ay demiştim ama şuan son haftalarımdayım son 99 dedikten sonrası aşırı hızlı geçiyor 🥹😅