Haticeburak06 Kızlar sizce bu kasılmalar doğum habercisimi?2 gündür yaşıyorum ara ara şimdide böyle 38 haftalığım en son 1 parmak açıklık vardı 2 hafta öncede nişan geldi
Zeynooooooo Haticeburak06 bunu bilmem ama 4gun once nisan geldi 4gun onceden 3sm aciklik var ara ara agrim sancim bel agrilarim oluyor ama hala bebek gelmiyor erkek bebk gec gelir diyenler acaba haklimi?
Zeynooooooo Haticeburak06 inşallah hersey iyidir ve cok çekmeden bebeyini sag salim kollarina alirsin❤️
Selbi777 Haticeburak06 Benim dün gece böyleydi ama seninle durumumuz farklı sende açılma var 1cm istersen doktorla görüş 🫶🏼 Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Badgirl_ 5 dk bir sanci olarak gösteriyor hala devam ediyor mu eğer öyleyse kesin doğum sancısı çünkü düzenli girmis
Badgirl_ Haticeburak06 rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin canm tavsiyem henüz hastaneye gitmediysen çömelme haraketi yap açılmaya iyi geliyor inşallah gittgnde çok açılma olmuş olur😄
Haticeburak06 Badgirl_ hastaneye daha gitmedim evet yapıyorum sürekli hareket halindeyim adaçayı içiyprum devam ediyor ve belime ağrı giriyor canımın acıdığına hiç bu kadar sevinmedim😂