Kızlar bugun lekelenmem oldu ve bende haliyle korktum acile gittim kadin doguma yonlendirdiler altan muayene etti 4 haftalik dedi kese ve bebek oluşmus 1 hafta sonra tekrar ge dedi sizcede erken deyil mi bebegn olusumu ve kese icn ve sizce boyle muayne etti icn bir sey olur mu

Vajinal muayenenin bir zararı olmuyor çoğu kişi bunu söylüyor ama zararı olan bir şey değil 🌸 2 gunde bir beta artışı için kan ver 2 günde 2 katına çıkması lazım kese gozukmesi için 3000 olmalı karından görüntü için ☺️ o zaman gidersen doktora korkuyla beklemektense böylesi daha 🌸 ben keseyi ve bebeği 6+2 de gördüm kalp atisini da 7. Haftada duydum ☺️ şimdiden hayrlı olsun bebişin sağlıklı haberlerini bekliyeouz inşallah 🤍

Alttan ultrason cihazıyla muayene ettiyse kese oluşumu falan çok yeni olduğu için ancak net görülmüştür bende keseyi 5 haftalıkken gördüm 6. Haftada da kalp sesi duydum

Snyaydm bende keseyim 4+5te gördüm 6+5te kalp atışını duydum. İnşallah sağ salim kucağına alırsın 🙏

beyazkalp, başlığı sizce de erken değil mi olarak değiştirdi.

Hases sakıncalı bir durum olduğunu düşünmüyorum kücük olduğu icin görmeye bilerler endişelenme insallah hayırlı haberler alırsın 🙏☺️

Snyaydm yok canım korkulacak hiç bir şey yok onda riskli olsa zaten hemen öyle bakmazlar için rahat olsun 🌸