Kızlar bugun lekelenmem oldu ve bende haliyle korktum acile gittim kadin doguma yonlendirdiler altan muayene etti 4 haftalik dedi kese ve bebek oluşmus 1 hafta sonra tekrar ge dedi sizcede erken deyil mi bebegn olusumu ve kese icn ve sizce boyle muayne etti icn bir sey olur mu
sizce de erken değil mi
- Düzenlendi
Vajinal muayenenin bir zararı olmuyor çoğu kişi bunu söylüyor ama zararı olan bir şey değil 🌸 2 gunde bir beta artışı için kan ver 2 günde 2 katına çıkması lazım kese gozukmesi için 3000 olmalı karından görüntü için ☺️ o zaman gidersen doktora korkuyla beklemektense böylesi daha 🌸 ben keseyi ve bebeği 6+2 de gördüm kalp atisini da 7. Haftada duydum ☺️ şimdiden hayrlı olsun bebişin sağlıklı haberlerini bekliyeouz inşallah 🤍
Alttan ultrason cihazıyla muayene ettiyse kese oluşumu falan çok yeni olduğu için ancak net görülmüştür bende keseyi 5 haftalıkken gördüm 6. Haftada da kalp sesi duydum
Snyaydm bende keseyim 4+5te gördüm 6+5te kalp atışını duydum. İnşallah sağ salim kucağına alırsın 🙏
@annesininballisi amin insh cumlemizin
- Düzenlendi
annesininballisi keseyı alttan mı gordu karından mı sızın
Hases karından baktılar
annesininballisi bende yarın gidecem 5+1 oluyor benımde alttan bakarız gorunmezse dedi bende tedirginim
Hases sakıncalı bir durum olduğunu düşünmüyorum kücük olduğu icin görmeye bilerler endişelenme insallah hayırlı haberler alırsın 🙏☺️
annesininballisi amin 🙏