emirtimr1 kızlar oğlum 26+2 haftalık hamilelğin başında 55 kiloydum sabah tartıya çıktım ve 61 kiloyu gördüm 🥶 ve daha 3 gün önce 60 dım😂😂 nolur sizlerde benim gibi olduğunuzu diyim biranda alınıp veriliyo demi😂😂
snowglobe emirtimr1 30+1 deyim. 10 kilo aldım. Akşam yemekten sonra yiyiorum ben beni o bitirdi. 😂 ama merak etmeyin veriliyo. İkinci hamileliğim bu . ilkte 50 ile hamile kaldım 16 kilo aldım 18 kılo verdim. 48dim. Şimdi yine 50 ile hamile kaldım 60 im ama daha fazla almak istemiyorum
Ahrez 53 ile hamile kaldim suan 66 yim 36+3 teyim. Ben de ilk zamanlar cok hizli aldim herkesin aksine son zamanlarda alimim yavasladi ki saglikli beslenen biriyim. Ilk gebeligimde de 17 kilo almistim 4-5 ayda cogu gitmisti.🫠
Mrvtrk 54le hamile kaldım. 20 haftalığım 5 kilo aldım. Doktorum çok memnun. Her ay düzenli 1 kilo almamı istiyor. Bende geçen hafta çok ağladım kilo alıyorum diye de şu an geçti :) arada geliyolar
Damlaozzz emirtimr1 Hamileliğin başında 55 kiloydum 29. haftada bugün 61 çıktım iki aydır hiç kilo almamışım 😀