Badgirl_ ikiprensesannesi27 siz gittiniz mi acaba tekrar veya gidecekmisiniz artmismidir acaba doğum ücreti
Fiigeenn Booksandcats Merve Evrensel. Yha daha önce kemal Bayindirdaydi Liv has. Yeni geçti ayni hastalarına indirim yapicagini söyledi ama hastanenin genel fiyatları da aynı hemen hemen . Tavsiye ederim kesinlikle
Booksandcats FatmaTemiz 22+5im şu an henüz doğum konuşmadık ama normal istiyorum bir sorun sıkıntı çıkmazsa inşallah siz ne düşünüyorsunuz
Badgirl_ ikiprensesannesi27 yaa daha var ozaman sizin gitmeye ben 36 haftalık oldum öğrenmem lazım artk fiyat artp artmadigini danismadan bilgi verirlermi
ikiprensesannesi27 Badgirl_ gidinki doktorunuz belli olsun yoksa nöbetçi dr yaptiyor doğumu birde sema iyikosker diye yeni bi dr geldi yaşamdan o nasıl acaba giden oldu mu
Badgirl_ ikiprensesannesi27 merhaba canm sende bossan dusunuyordur galiba doğumu ben bugün fiyat öğrendim 19 bin olmuş doğum haberin olsun.
ikiprensesannesi27 Badgirl_ bende şu anda Ömer dai düşünüyorum çarşamba randevum var bakalım amerikan hastanesinde 17 bin doğum
Badgirl_ ikiprensesannesi27 Evet ya çok fazla artmis bende uygun hastane aryorum hala bossanda 13 diye orda yapcaktm oda 19 olmus