Aslanmom1 Eceninanne Benim gebe kalmadan önce kan değerim ve demirim çok düşük olduğu için içerisinde de folik asit var diye doktorum direkt ona başlattı canım
Aleve Aslanmom1 ah güzelim hastaneye bile yatırdılar beni çubuk kraker bile fayda etmiyordu Etimek yemeye calis 8 kg verdim ben şuan 26 Hf ama hala mieem bulaniyor kusuyorum
Aslanmom1 Aleve Çok kötü gerçekten. Kusabilsem belki rahatlarım ama sürekli bi mide bulantısı ve öğürmek😓 2 ayda 2 kilo verdim ben de.
bonik Ben ekmek bile yiyemiyordum o kadar zordu ki. Airfryera eşim patates atıyordu bütün kabuklu onu tuzlayıp yiyordum akşamları bazen onu da midem de tutamıyordum ya neyse. Allah yardımcınız olsun.
Eceninanne Belinay1212 trıbeksol gebelikte kullanılmaz dıye biliyordum . B3nde bır suru ılac kullanıyrm progestan hap proluton ıgne enfeksiyon ılacları folık asit bakalım nasıl devam edecek boyle ılacları alamıyrm bile bulantıdan Allah sonumuzu hayır etsin
nazel123 Aslanmom1 prilam bulantı ilacı kullandım hep canım 19haftalık olduk hala oluyor ara ara o dönem yeşil elma yedim ama az az ve karnını çok boş bırakmadan.. eğer sadece bulantın varsa yani ama kusuyorsan ne yersen ye su bile içsen kalmıyor yani ilk gebeliğinde öyle ağır geçmişti
Anneoluyorumm00 Aslanmom1 dört ay boyunca sabahları salatalık yedim zor bir süreç, doktordan bulantı ilacı iste o biraz rahatlatıyor tabi bu sürecete kiloda veriyoruz
_-7_- Aslanmom1 yemek asla yıyemıyorum galeta simit hep kuru şeyler yıyebılıyorum ve bol bol meyve bulantılarım 6. Haftada başladı sızın ne zaman başladı
Aslanmom1 _-7_- Benim de tam 6. Haftaya girdiğimde başladı. Hatta hep endişe ettim bebek sağlıksızmı acaba diye çünkü başlarda hiç bulantım yoktu
nazel123 Aslanmom1 anladım canım o ilaç fayda eder o zaman bence doktorunla bir görüş yazıyorlar zaten