Aslanmom1 Haftayı yarıladık sayılır ama ben suyu bile öğürerek içiyorum. Sulu yemek tarzı zaten hiç yiyemiyorum. Ne ile besleniyorsunuz yardımcı olun. Sabahları tek yiyebildiğim iki dilim ekmek salatalık. Ama ne yersem yiyim sonrasında midem bulanıyor yine😓🤦🏻♀️
Belinay1212 Aslanmom1 ben de 8+4 bazen Bakıyorum hiç Mide bulantım yoktur güzelce yiyip içebiliyorum ama başkasının evinde kendi evimde hiçbir şey yiyip içemiyorum her şeyde midem bulanıyor sabah özellikle ve gece yatarken açlığa hiç gelmiyor midem ama yiyecek de bir şey bulamıyorum tuzlu krakerler alıyorum onları da yiyemiyorum meyveli beslenmeye çalışıyorum eriklerim muzdur kividir böyle yani bir de kullandığım ilaçlar çok midem bulandırıyor Belki de ondandır
nuurrceren Aslanmom1 3 ay boyunca kusmuştum 🥲 ilk 3 ay bebiş anneden beslenmiyormuş. o yüzden çok da üzme kendini olur mu? tuzlu ayran, yeşil elma, çubuk kraker çok iyi geliyor🙌
Cilemkarasu Aynı durumdayız canım ben ne yesem kusuyorum birşey yemenin anlamı kalmıyor 🥹 beyaz leblebi ve tuzlu çubuk kraker iyi geliyor biraz bulantıya ama geçirmiyor tabi
kbraxx Ben çok şükür atlattım ama kuru ekmek yiyordum mutfağa giremiyordum kraker felan yiyordum direncini düşürmemeye çalış bir de mide bulantı ilacı kullan biraz da olsa işe yarıyor
Aslanmom1 kbraxx Evet mutfağım açık mutfak ve maalesef salona geçtiğim gibi öğürüyorum. Yemek felan pişiremiyorum zaten
Aslanmom1 Belinay1212 Beni de tek rahatlatan şey erik ama sonrasında yine başlıyor. Hiç hafiflemedi hep artarak devam
Aslanmom1 Eceninanne Evden tiksinmiş durumdayım. Belki kusabilsem rahatlıcam ama sürekli öğürüyorum ve mide bulantısı sadece
Aslanmom1 Eceninanne Gyno ferra sanol ve kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. Ama onların yaptığını sanmam çünkü baştan beri kullandım ve bulantılarım 6. Haftada başladı ve artarak devam ediyor
Eceninanne Aslanmom1 ayran içiyorum ben sürekli maden suyu da cok ıyı geliyor bana deneyin ıstersenız
Eceninanne Aslanmom1 benim bıldgım 3.aydan sonra kullanılır demir ilacı. Bencede ılactan degıldır ya bende dusuk onleyıcı ıgne hap enfeksiyon ilacı kullnıyrm bunlardan dolayı oldunu zannetmıyrm
Adile_aksoy Merhaba kızlar bişey sorcam ilk gebeliğim ve bilmediğim çok şey var ben şuan 31+2 haftalık gebeyim internetten kaç aylık olduğuna bakıyorum ama hafta ve ay uyuşmuyor aranızda bilen varsa yardımcı olabilir mi ben kaç aylık gebeyim şuan 😂
Aslanmom1 Eceninanne Benim gebe kalmadan önce kan değerim ve demirim çok düşük olduğu için içerisinde de folik asit var diye doktorum direkt ona başlattı canım