birkimseee
Canım benim ilk bebek preaklamsi geçirdim İstanbul da apar topar ameliyata alındım 32 de durmuş gelişimi bana normal doğum olmuyor tansiyondan dolayı zaten hamileliklerim ard arda oldu normal doğum olamaz. O yüzden Ahmet hocayla doğum konusunda o konuşmam olmadı sezeryandan başka tercihim yok. Ama normal istiyorsan normal olma imkanın varsa normal olur çatı muayenesi yapıyor
Şanlıurfa önerebileceğiniz doktorlar
Nisa10 canım ben lotus hastanesinds avni kılıç beye gidiyorum o kadar tatlı o kadar ilgili bir doktor ki anlatamam her dakika ulaşabiliyorum büyük rahatlık yani
ben Urfa’da henüz gerçekten işinin ehli kimseye denk gelmedim ,kendim de kararsız bekliyorum henüz
newmamm sizin kaç haftalık
teachervera canım Ahmet hoca hangi hastanede acaba
Nisa10
Lotus da. Benim riskli gebelik çok güzel yönetiyor kesinlikle öneririm
Nisa10 lotus ta suna seren var ben oraya gıdıyrm . Şanmedde de bır doktorum var ebru kirazoglu memnunum ikisinden.
Ecemece0
Aynen bende Ahmet hocada yaptım doğumu çok memnun kaldım zaten riskli gebelik normalde perinatolojiye takipli olmam lazım ama ben Ahmet hocaya güveniyorum. Şimdi üçüncüye hamileyim yine ona gidiyorum o burada olmasa İstanbul a giderdim.
Ben de Lotusta Avni kılıç hocayı öneririm. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Lotusta Ahmet parlak hocaya da gittim ama ben Avni hocadan daha çok memnun kaldım. Şimdi 36+4 teyiz. Avni hoca normal doğum destekçisi.
Nisa10 kesinlikle Nev Hospital Emre ekmekçi ilk muayene ücreti yüksek fakat takipli hasta olduğunuzda 1100 tl ödüyorsunuz çok memnunum ben
Ankrli6 merhaba doğumu konuştunuz mu acaba Fatma hanımla
Kesinlikle bence Metrolife Veysel toprak çok ilgili ve her muayene de o kadar ayrıntılı bakıyo ki güleryüzle ve istediğin her an ulaşabiliyorsun .Ve hastanede hijyen açısından çok çok iyi
Ankrli6 doğum ücretleri nedir bilgi verdi mi
Buseasell
Veysel hoca da çok iyidir eski sevgilimin abisi ziyaretine gitmek istiyorum ama eşime ayıp olur diye gidemiyorum 😀