Nisa10 Merhaba Şanlıurfa da önerebileceğiniz kadın doğumcu var mı yeni geldik ve hastaneleri ve doktorları bilmiyoruz. Sadece kontrollerimi yapabileceğim bi doktor arıyorum doğumu İstanbul da yapıcam çünkü yardımcı olursanız çok sevinirim
teachervera Nisa10 Hiç düşünmeden Ahmet padak canım. İstanbul dan geldim çok doktor gezdim inan. Ailem İstanbul da hatta Ahmet Hoca olmasa İstanbul a gidecektim kontrollerde güler yüzlü ilgili. Buradaki doktorlar şip şak muayene ediyor Ahmet hoca öyle değil
Tubacannn Nisa10 canım ben lotus hastanesinds avni kılıç beye gidiyorum o kadar tatlı o kadar ilgili bir doktor ki anlatamam her dakika ulaşabiliyorum büyük rahatlık yani
Eceninanne Nisa10 lotus ta suna seren var ben oraya gıdıyrm . Şanmedde de bır doktorum var ebru kirazoglu memnunum ikisinden.
Ecemece0 Nisa10 ben de lotus da Ahmet hocaya gidiyorum çok memnunum. Ahmet hocada doğum yapmış 2 arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim. Gayet memnun kaldım.
birkimseee teachervera normal doğum yanlısı mi peki, ben de lotusta m. Zehra hocaya gittim iki kez ama karar veremedim ondan mı devam edeyim diye, bir de doğum ücreti hakkind bilginiz var mı
teachervera birkimseee Canım benim ilk bebek preaklamsi geçirdim İstanbul da apar topar ameliyata alındım 32 de durmuş gelişimi bana normal doğum olmuyor tansiyondan dolayı zaten hamileliklerim ard arda oldu normal doğum olamaz. O yüzden Ahmet hocayla doğum konusunda o konuşmam olmadı sezeryandan başka tercihim yok. Ama normal istiyorsan normal olma imkanın varsa normal olur çatı muayenesi yapıyor
newmamm ben Urfa’da henüz gerçekten işinin ehli kimseye denk gelmedim ,kendim de kararsız bekliyorum henüz
teachervera Ecemece0 Aynen bende Ahmet hocada yaptım doğumu çok memnun kaldım zaten riskli gebelik normalde perinatolojiye takipli olmam lazım ama ben Ahmet hocaya güveniyorum. Şimdi üçüncüye hamileyim yine ona gidiyorum o burada olmasa İstanbul a giderdim.
Muallime-fmo Ben de Lotusta Avni kılıç hocayı öneririm. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Lotusta Ahmet parlak hocaya da gittim ama ben Avni hocadan daha çok memnun kaldım. Şimdi 36+4 teyiz. Avni hoca normal doğum destekçisi.
Ankrli6 Nisa10 ben buraya yabancıyım canım tavsiye üzerine Academia Fatma Çetin pelite gidiyorum , ama lotus Ahmet hocayı da çok duydum benim eşim erkek istemedi o yüzden Fatma hocaya gittim gayet memnunum hatta doğum yapacağım onda inşallah ☺️
true-living Nisa10 kesinlikle Nev Hospital Emre ekmekçi ilk muayene ücreti yüksek fakat takipli hasta olduğunuzda 1100 tl ödüyorsunuz çok memnunum ben