Ebru-beser1 Merhaba hanımlar ben uygulamay yeni katıldım 5+6 da doktor kalp atışını duyamadık pazartesi duyamazsak kürtaj olacaksın dedi lütfen kaçıncı haftalarda duydunuz bemım gıbı olan var mı
Dlntkesn Ebru-beser1 bu ne saçmalık ya değiştir doktorunu canım öyle bişey yok 6+1 de bastıra bastıra keseyi zor gördü benim doktorum 7+1 de duydum taaa kalp atışını sakın kürtaj olma kanaman yoksa 8-9 haftaya kadar bekle
EdaninBebegi Ebru-beser1 bence kürtaj için en azından 7-8. Haftaya kadar bekle. Bende 8. Haftada duydum öncesinde duyulmadı şüphe vardı ve belki kürtaj olacaktım ama 8. Haftada duyuldu.
FKRKS29 Ebru-beser1 ne kadar saçma biz 5+6da gittik aynı siz gibi sadece kese vardı yolk kesesi falan bile yoktu bebek yoktu sonra 7. Haftanın ortalarına doğru gittik Allaha şükür herdey yolundaydı bence doktorumuzu degistirin
Ebru-beser1 Dlntkesn kanamam yok çok rahatım suan ama doktor beni çok korkuttu kesemide bebegıde gördük ama kalp atışı yok diye kürtaj dedi izin verseydım hemen kürtaj olacaktım şimdi 6+1 im
Ebru-beser1 Tugces09 pazartesi 6+4 oluyorum pazartesi gel bakalım tekrar dedi benim kesemde yolk kesesinde gözüktü sadece kalp atışını duymadım
FKRKS29 Ebru-beser1 tmm olması daha güzel dediğim gibi biz onu bile görmemiştik ama Allaha şükür bi sorun çıkmadı , sizinde öyle olur insAllah , siz gönlünüzü ferah tutun
Kubra11122 Kardeşim de 8 haftada kalp atışı yoktu doktor en son birde alttan bakalım demiş rahmin duvarına yapışmış o yüzden görünmüyor demiş sonrasında normale döndü şu an yigenim 1.5 yaşında.sende bekle 8 haftaya kadar o doktora da gitme bence bı daha
Ebru-beser1 Kubra11122 pazartesi kontrolüm var kalp atışını duysun onu rezil edeyim diye gitmek istiyorum aslında pazartesi başka bir doktora mı gideyim
myavocado Ebru-beser1 5. haftamda ancak kese gözükmüştü, içinde bebek yoktu, 7-8. haftalarda duyduk kalbini. Mutalaka başka bir doktordan görüş alın.
Yasmin444 Ebru-beser1 bende 6+2 de gıttıgımde banada aynısını dedı canım iki hafta beklemeyı düşünüyorum bakalım
Menzil @" Ebru-beser1 ultrasona gore mi 5+6 yoksa adet tarihine göre mi bide 5+6 da zaten kalp atımı duyulmaz ki genelde 6 en geç 8 haftada duyulabilir 9.haftada bile duyan var
Ysmnpmk Ebru-beser1 bu doktorlar ne yiyor ne içiyor merak ediyorum Allah aşkına ne hemen kürtaj diyolar herşeye benimki 7+1 de duyuldu 8. Haftaya kadarda yolu var kalp atisinin doktorunuza sakın gitmeyin kürtaj için bekleyin