BusraDsmirsoy Birbebekumudu cinsiyeti özelde öğrendim ssvd olacağı için. Devletteki doktorundan çok memnun kaldım aslında ama ssvd desteklemiyor hastane o yüzden mecbur özelde doktor buldum
Birbebekumudu BusraDsmirsoy burda doktorlar bakmıyor stajyerler bakıyor sadece doğuma doktor giriyor oda hangisi denk gelirse doğuma giriyor çok saçma sistem 2 dır stajyerler cinsiyet yorumluyor bende özele gidip öğreneceğim cinsiyeti
BusraDsmirsoy Birbebekumudu allah allah ilk kez duydum bunuda tuhaf. tabiki stajyerlerde tecrübe edinerek öğreneceklerdir ama bence yanlarında doktorda durmalı o an
huysuz__ mucizeolsunn kızın olucak canım. Klitoris ve pipi çıkıntısına nub deniliyor, kızlarda düz erkeklerde dik oluyo. Google de görsellerde var , senin bebişin düz çıkmış
huysuz__ Goktug61 bu bebiş çok minnak daha 12-14 yine at nubu düz çıkmış burda şimdilik kız diyim ama yanıltıcı küçük daha
Birbebekumudu huysuz__ geçen ay kiz dedi 100 de 100 cildircam net bisey demiyorlar kordon diyip duruyolar
huysuz__ FKRKS29 😁keyfine göre takılanlardan😅 erkek bebek gibi gördüm dik çıkıntısı var, yanılabilirim tabi🙏
FKRKS29 huysuz__ aynen öyle ultasnda bile duramıyo masAllah doğru düzgün bi poz alamiyoz😅 ya teşekkürler bakalım doktorda 12. Haftada tahmin etti erkek diye bakalım 🥰🥰🥰🥰