huysuz__ Hshaujaja imtihan gibi ultrason 🤣😅 neresi bu kısım emin değilim, bacak arası diye düşünüyorum ortada parlak nokta var, erkek olabilir ama herşeyi gözlerim uydurmuş da olabilir 😅
prens_prenses_annesi huysuz__ https://uploadnow.io/files/gdgZyBc abla lutfen izlermisin video yazan yerin 3 nokta olan yere tiklayip viewe bastinda aciliyo vidyo
huysuz__ Hshaujaja tamam doğru tahmin etmişim o zaman pipisi bencede, hani parlak küçük bir halka var ya ortada, işte o pipi . kızların sırt üstü pozisyonda çıkıntısı uzun çizgi oluyo bu açıdayken seninki öyle değil.
Hshaujaja Bende çok oğlum olsun istiyorum ama hiç emin olamadım dikkatli bakınca hem eliyle kapatıyor hemde kayboluyor bazen
Birbebekumudu huysuz__ bana da bakarmisin 12 haftada yüzde 80 erkek dedi ama kordon olabilir dedi 18 haftada kesin kız dedi şuan 24 haftalik hamileleyim erkeğe benziyor ama kordon olabilir dedi kafayı yicem artık
BusraDsmirsoy Birbebekumudu birde eğer kordonsa kan akışı oluyormuş kan akışı var mı yok mu baktı mı söyledi mi size ? Bana bacak arasından gözüktüğü için direk erkek dedi. Kordonsa kan akışı olurmuş burda yazmışlar. Benim doktorum kan akışı var ya da yok demedi mesela…
ggmom Birbebekumudu başka bir doktora git bir kereliğine istersen ben de erkeğe benzettim oğlum da böyleydi yumurtalık olmuş artık