Sclemr merhaba . Trendyoldan aldım. İnnovita. Ben ilk defa kullanıyorum kullanımı kolay. Yumurtlama günüm uygulamadan daha erkenmiş 3,4 gün doktora gittiğimde yumurtlaman daha erken olacak dedi. Testte doğruladı bunu.

Ebruebos bugünü değerlendirin yarın veya ertesi gün çatlar diye düşünüyorum catlamayi da değerlendirirsiniz 😊

myangelson 2 günü değerlendirdim 2 gün daha değerlendiricem sonra gün aşırı devam ederim 😊🙏

Ebruebos evet genelde 3 gün koyu renk oluyor hormonlar yükselirken, pik olduğunda ve düşerken🙏🏻 eğer adet yaklaşırken koyulaşırsa o da gebeliği işaret edebilir

Ebruebos canım merhaba bu ovolasyonu bende yapıyorum 4 gündür siz saat olarak akşam sabah yapmışsınız o nasıl oluyor ben hergün aynı saate yapıyorum son 2 saat sıvı almadan

Feride_01 ben emin olmak için akşam sabah yaptım 😅 ilk defa yapıyorum belk yanlış yaparım diye. 2 saat sıvı almıyorum öyle yapıyorum.

Kızlar sabah yaptığımda pik olmuştu yarım saat önce yaptım silikleşti. çatlama mı olmuş? Bi de bugünü de mi değerlendiricem