Sclemr Ebruebos merhaba bu testleri nerden satın alıyorsunuz markası nedir öğrenebilir miyim sizinki inden bulamıyorum ben
EceQueen 8-9 gibi hormonlar tavana ulaşmış. Bu da 9un sonu 10 başında yumurtanın hazır olduğu anlamına gelir. 11inde de yumurtanız aktif olacaktır.
Ebruebos EceQueen 2 gündür değerlendiriyorum ilk defa yaptığım için anlamadım. Teşekkür ederim. Peki bir kaç gün böyle koyu olabilir mi çatlamadan önce? Normal mi
Ebruebos Sclemr merhaba . Trendyoldan aldım. İnnovita. Ben ilk defa kullanıyorum kullanımı kolay. Yumurtlama günüm uygulamadan daha erkenmiş 3,4 gün doktora gittiğimde yumurtlaman daha erken olacak dedi. Testte doğruladı bunu.
EceQueen Ebruebos evet genelde 3 gün koyu renk oluyor hormonlar yükselirken, pik olduğunda ve düşerken🙏🏻 eğer adet yaklaşırken koyulaşırsa o da gebeliği işaret edebilir
myangelson Ebruebos bugünü değerlendirin yarın veya ertesi gün çatlar diye düşünüyorum catlamayi da değerlendirirsiniz 😊
Feride_01 Ebruebos canım merhaba bu ovolasyonu bende yapıyorum 4 gündür siz saat olarak akşam sabah yapmışsınız o nasıl oluyor ben hergün aynı saate yapıyorum son 2 saat sıvı almadan
Ebruebos Feride_01 ben emin olmak için akşam sabah yaptım 😅 ilk defa yapıyorum belk yanlış yaparım diye. 2 saat sıvı almıyorum öyle yapıyorum.
Ebruebos Kızlar sabah yaptığımda pik olmuştu yarım saat önce yaptım silikleşti. çatlama mı olmuş? Bi de bugünü de mi değerlendiricem