Test
elvangnc göremedim bu gibi durumlarda kaset test yerine erken gebelik testi yapın
elvangnc aynen çatlamaya bağlı geç olmuş olabilir. Siz iki gün daha bekleyip tekrar test yapın. Ama adetiniz yarın olduğu içinde silik çizgi oluşmuş olabilir. Adet zamanı beta bı tık yukselirmiş. Bende adetten bir gün önce yapıp silik görmüştüm sonra adet olmuştum
elvangnc birazcık evet görmek istediğin için :)) görmeedim ben :(
neanladinyurdagull buda baya hassas bir gebenin gunlugunn
Canım bende göremedim ve senin bu durumunu yıllarca yaşadım hep hayal kırıklığı ile sonlandı ama sabır et olacak bir gün göreceksin en net şekilde ben inanıyorum yinede aklında şüphe kalmasın sen biraz bekle yine yap baktın yine içine sinmiyor kan testi ver kanda yanılma payı sıfır çünkü hakkında hayırlısı olsun bir kere hayalet çizgi ile karşılaştım test verdim 34 çıktı değerim düşüktü iki gün sonra yine gittim 52 olmuş sağlıklı yükselmiyor dediler bi iki gün sonra yine gittim bu sefer 9a düşmüş kimyasal gebelik düşer dediler ertesi gün düşürdüm ama pes etmedim çok ağladım çok dua ettim ve artık tamam bitti yoruldum dediğim an mucize oldu çok fazla kafaya takıp olsun diye isteyince de olmuyor stres altında kalıyorsun akışına bırak rabbim geleceği zamanı biliyor
- Düzenlendi
Bir normal kaybım birde kimyasal oldu benimde bir sürü doktora gittim hiçbir sorun yok dediler en son devlete gittim kısırsın çocuğun olmaz yumurtalıklarını alcaz dediler çok ağlamıştım o an aklıma başka doktora gitmek gelmedi açıkçası üzüntüden bir süre sonra kafama takıldı başka doktora sonuçları gösterdim bunu kim dediyse bence doktor olmamalıydı dediler yanlış bilgi vermişler sorunum yokmuş ama doktor tedavi veremem kendiliğinden zaten gebe kalabiliyorsun biraz bizden çıkıyor bu konu rabbim vereceği zamanı bilir deyip gönderdi beni öylede oldu bir kaç ay sonra hamile kaldım doğal yolla
Tabikide hem hamilelerin duası çabuk kabul olur derler dualarım seninle rabbim gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin kucağını boş bırakmasın evlat acısı hasreti yaşatmasın inşallah tez zamanda dualarının kabul olmasını diliyorum