• Gebelik
  • Çok stres oldum tekrar kan vermeye gidiyorum

Adetimden 4 gün önce rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gittim gebelik var daha çok yeni dedi değer 15 çıkmıştı pazar akşamı vermiştim Salı günü sabah tekrar kan verdim 32 çıktı bugün tekrar vericem ama değer çok düşük gebelik testi yaptım evet ikinci çizgi çıkıyor ama hala koyu değil adetim dün olması gerekiyordu normalde kimyasal olabilir mi korkusu oldu bu defa aşırı kötü hissetmeye başladım bu değerler çok mu düşük yada kimyasal olsa bu değer artar mıydı

2 günde %60 ve üzeri artması normalmiş. Sizinde normal gibi duruyor bugün vereceğiniz kanla daha net anlaşılır. İçinizi ferah tutun.

Değerin düşük olması önemli değil 2 katına çıkması önemli ve sizin de çıkmış 😊 bugün artışla netleşir. Ben de adete 2 gün kala 40′la öğrendim. 2 gün sonra gebelik testini yenileyin daha da koyu çıkar

numix yaptım bana çok gark yok gibi geliyor ama farklı markalar Atayım buraya

Kadermiray 2 günde bir daha net sonuç verir. Erken gebelik testi de yapabilirsin

Kadermiray siz biraz erken öğrenmişsiniz haftası küçük olduğu için değer öyle çıkmış, kendinizi strese sokup üzmeyin. Artışı gayet iyi bence, biraz sabretmeniz gerekir sadece keseyi vs görmek için. Ben de hamileliklerimi hep erken öğreniyorum genelde kan verdiğimde 20lerde oluyo değer

İlk adetten dörtten gün önce çıktı farklı marka sanki daha hızlı çıkıyordu alttaki bebetime c çizgisi bile geç çıkıyor ikincisini adet günü son olanı az evvel yaptım adet günüm döndü koyu çıkmayınca korktum aslında ama kimyasal olsa şimdiye belli ederdi demi

Kadermiray bende şuan hamileyim geçen hafta öğrendim 25ti değerim, dün keseyi görmeye gittim ama beklediğimden de küçük ki kese yoktu daha. Sağlıklı olsunlar bekleriz tabi ki

Kadermiray boşuna stres yapmışsınız sizde benim gibi erken öğrenmişsiniz🥰hayırlı olsun gebeliğiniz. Sağlıkla alırsınız inş. Yanlız keseyi ve bebeğin kalp atışı için biraz sabırlı olmanız gerekiyor. İlk zamanlar adet ağrısı gibi ağrı çekebilirsiniz karın kasık ağrısı olabilir. Akıntı olur zannedersiniz ki adet oluyorsunuz. Kasıkta anı batma hissi olabilir. Bunlar gayet normal şeyler. Vücut kendini hazırlıyor yer açıyor bebeğe😌tedirginsiniz diye söylemek istedim. Tekrardan tebrik ederim canım

kar_kristali benim tek korkum kimyasal gebelik sanırım ama kimyasal olunca artıyor mu yada 5 günde mutlaka belli ediyor mu o kafamı karıştırdı kan vereydin kese için 10 günü bekleyecem

Kadermiray kimyasalda değerde birden düşüş yaşanır. senin değerin gayet güzel artmış. Henüz çok yeni annesi. Çok erken öğrenmişsin.

Kadermiray hiç korkma 6 yla ögrendım ben ki zaten senın 2 katına da çıkmış çok erken farketmişsin bır sorun yokturdur canım inşallah