BusZeyRas BusZeyRas Hale38 evet canım aile hekimin de öyle söykedi zaten pazartesiden sonra bir daha kan vermeyeceğim insanı boşa strese sokuyor😀😁
BusZeyRas Himommy ben hamilelik haberinden önce yumurtlama takibi için randevu almıştım. 5+3 olmuş olucam perşembe günü kese görünmez belki ama yine de gidicem ki 10 gün kontrol süresinde tekara gideyim☺️☺️
Himommy BusZeyRas aynen daha mantıklı arkadaşım da 6. Haftada gitmiş kalp atışı duyulmuş ama doktor 8. Haftada tekrar gel daha net duyulur demiş arkadaşım diyor 8. Hafta da git bende diyorum öncesinde yine gitmiş olayım diye ama bilemedim ne yapsam sence
BusZeyRas Himommy kuzum ben kızımda ilk rabdevuyu 7+3 te gitmiştim herşeyi ortaya çıkmıştı aslında bunda da öyle yapacaktım ama işte randevu almış bulundum devletten. Beta takibini yaltıysan bence de biraz geç gidebilirsin canım🤲🏼🥰
BusZeyRas Himommy gitsek te bişi göremeyiz ki canısı beta 3000 olmadan kese görünmüyor benim en son çarşamba betam 217 ydi bakalım yarın yine vereceğim ama sonra daha vermicem cidden
Himommy BusZeyRas valla yalan yok daha kan vermeyi düşünmüyorum da o konuda biraz içim rahat çok şükür kanama lekelenme falan yaşamadım daha hiç ama yine de herhalde ben bir 6. Haftada giderim ya
BusZeyRas Himommy aynen canım ben bugün de vermedim hatta iki kere verdim yeter. Varda sağlıkla çıkacak eninde sonunda zaten🩷 benim de lekelenmem vs olmadı önceden alınmış randevum olmasa gitmezdim daha en erken 7.haftada gşderdim
Arasmom_ BusZeyRas 0.99 çıktı kabullenemiyorum adetime 7 gün var iğne etkisi bile olsa yüksek çıkardı
Himommy BusZeyRas yiiiaaaa çok güzellll 🥹🥹🥹 peki tekrar ne zaman çağırdı kalp atışı içinnn bende 7+1 için randevu almıştım erkene mi çeksem acabaaa 🥹