BusZeyRas 12 mayıs ta adet olmam lazımdı idrarda pozitif çıkınca; 13 mayıs beta 120 15 mayıs beta 217 Tam 2 kat katlamamış, %80 lik bir artış var. Yeterli mi acaba? Stres yaptım🥹🤕
Saturn35 BusZeyRas bence sıkıntı yok canım %60 tan fazla isteniyor. Ben de bugün vereceğim stresliyim 🥹
myangelson BusZeyRas %60 oranında artışı da kabul ediyorlar stres yapma gayet güzel gözüküyor bugün tekrar kan ver 😊 ayni yerlerde mi vermistin kanı?
Tugcecimbisn BusZeyRas beta bir hormon bazı gebede 3 kat artar bazı gebede 1.5 2 kat artar farketmez bu Artışlar sağlıklı %60 ın altına düşerse korkmak gerekir
Hale38 BusZeyRas gayet güzel artış strese girmeyin daha fazla nasıl bi artış olabilirdi ki hamile oluşunuzun tadını çıkarın haftaya gidip keseyi görün
Mlsaa99 %60 lık olsa iyi diyorlar benim cok fazla hızlı katlamisti kendini hattta ilki 122-833-3934 tü üc gün arayla . Sıkma canını ne kadar iyi artanlar var hersey ultrasonda netlesıyor
BusZeyRas Saturn35 inşallah yoktur gece 5 ten beri içim içime yedi eşime sürpriz hazırladım pazardan beni adet oldum sanıyor şehir dışında oma bile sürpriz heyecanım kalmadı kızımı okula bırakınca aile hekimine danışacağım yine🤕
BusZeyRas myangelson aynı yerde veedim canım sağlık ocağı. Neredeyse aynı saatler hatta. Sabahtan beri üzdüm kendimi ya eşime sürpriz yapacaktım bu akşm onda bile ümitsiz kaldım sanki🤕 bugün kan almıyormuş aile hekimliği ama pazartesi tekrar vereceğim inşallah
BusZeyRas Tugcecimbisn canııım inşallh ❤️ ilk kızımda cuma günü 630 la öğrenmiştim pazar 1200 olmuştu bu böyle olunca korktum
myangelson BusZeyRas yaa yok yok güzel artış olmuş kötü düşünme Allah’ın izniyle. Bugün alsalarmis iyi olurdu ama yapacak birşey yok ona göre hesap yapılır artık 🥲 pazartesi de güzel artış görürsünüz inşallah 🤲🏻
BusZeyRas Saturn35 canım ben hamile olduğumu bilmediğim dönemde yumurtlamat tabiki yaptırmak için 23 üne randevu akmıştım. Bu perşembe gideceğim inşallah. Kese görünür mü bilmem 5+3 oluyor sanırım
BusZeyRas myangelson şimdi sağlık ocağına gittim canım onlr dün akşam takibini yapmışlar bir sıkıntı görsek zaten seni arardık dedi doktorum çok tatlı hiç canını sıkma gayet güzel bir artış yükselecek bu belli falan dedi🥰
myangelson BusZeyRas aaa çok sevindim demek ki iyi bir doktora denk gelmişsin ya burada neler neler gördük aile hekimlerinden 🤦🏻♀️ gerçekten iyi bir doktor olmasına çok sevindim 😊
BusZeyRas myangelson teşekkür ederim canım benim🩷🥰🎈 doktorumuz çok sakin ve tatlış genç bir kadın Allah razı olsun benden önce bakmışlar takibini yapmışlar🎈 yeni taşınmıştık buraya tek hekimli bir bina ama çok güzel denk geldi.