burcuAy15 Haticeburak06 gelip giden bişey var işte bende bir anlasam bilsem zaman geldikçe pimpirik oluyor insan işte😂
Haticeburak06 burcuAy15 ya bende 38 oldum hint yağınaldım içsemmi burda biri vardı dün içti sonrasında hastanedeyim sancım var dedi daha yazmadı doğurdu sanrm
Asila_arzu Rukiyeee_ ben yatigimda ve aya kaldığımda vajinamda böyle bi basinc hissediyorum yalnız kalkamiyorum yana dönemiyorum rahimim ağrıyor döndüğümde ve o basınç oluyor
Haticeburak06 SeydaGolcuk0 çarpıntımı bilmiyorum tam uykuya dalacakken bayılacak gibi oluyorum konuşup hareket edemiyorum bi süre sonra geçiyor
Rukiyeee_ Asila_arzu aynı şekilde ya bende lavabo için bile eşimi uyandırıp destekle kalkıyorum çok erken değil mi bu tip ağrılar batmalar için
Babymom07 Asila_arzu nasıl uyunacak bilmiyorum uykum da hiç yok bakalım gecem gündüzüm şimdiden karıştı bebişler doğunca kapacağız :)
Ozlem3737 Kızlar bende uyandım lavaboya gittim kahverengi akıntım oldu risli gebelik geçiriyorum iğne ilaç kullanıyorum çok korkuyorum yine kırmızıya döner diye 3.30 tan beri öylece yatıyorum eşimde yanımda değil dua edin bir şey olmasın