Haticeburak06 Asila_arzu bende uyudum yeni uyandım acıkmışım. Malum uyku düzeni fln kalmadı son haftalar🥲
SeydaGolcuk0 Haticeburak06 Ay kalp çarpıntısı 😐 bikac gundur vae zaten. Uykuyandalmami zorlastiriyo bugun de 1 gibi uyumustum hatta yorgunluktan bayildim resmen ama 3.45 de yeniden kalktim carpinti ile birlikte 😐
Asila_arzu prens_prenses_annesi ay biliyorum çok kötü ve zor ama isterseniz doktorunuza sorun ilaç yazsın rahat edersiniz
burcuAy15 Sancım var eşim çalışıyor acile gitsem mi gitmesem diye düşünüyorum eşim de yoğun çalışıyor hastane de uzak🥺
Haticeburak06 SeydaGolcuk0 ya çok geçmiş olsun benimde arada uykuya dalarken oluyo nefes nefese kalıyorum
Fatmac SeydaGolcuk0 ben de öyle uyuyamıyorum bugün ve ilk kez böyle bir yaşadım 🥲 grip olmuşum burnumdan nefes alamıyorum ondan oldu galiba
Ozgednc Asila_arzu 33+4 haftalık. Aman olmasın çok kötü uykum var yatıyorum bidaha zipliyorum midemden ejderha var içimde
burcuAy15 Haticeburak06 gelip giden bişey var işte bende bir anlasam bilsem zaman geldikçe pimpirik oluyor insan işte😂