• Doğum
  • Doğurdum elendim kizlar

1. Normal dogum oldu çok şükür suan hastane odasinda bebegim kucağımda yaziyorum sizlere Rabb’im isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.23:59la 16 mayista geldi miniğim bir saniye sabredemedi 🥰🥰🥰

Hayırlı olsun diyeyim o zaman darısı bize inşallah. Sezeryan mi oldunuz yoksa normal doğum mu?

Rabiaykt gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin rabbim hayırlı evlat olsun inşallah 🤲❤️

Rabiaykt yaa nasılsınız şuan peki. Normal doğum nasıl birşey. Bende normal olacağım. Sancısı zor bebek çıkarken kolay oluyor diyolar da öyle mi nasıl bir şey.

Rabiaykt Allah analı babali büyütsün. Bizimde pazartesi suni ile başlatacaklar 🥹 Kendi sancılarınla mı oldu

Nuurr_00 çok şükür iyim evet anne olmak kolay degil ama rabbim bi şekilde kolaylik veriyor sanciyi yatmadan gecirmek cok önemli surekli hareket yaptim saat aksam 5te yatisim verildi 12de doğurdum güzel ilerledi acilmam tabiki suni sanciyla oldu korkmayın bebeginizi düşünün o gelince butun hersey unutuluyor 🥰