• Gebelik
  • 31. Haftada regli olacak gibi ağrı normal mi

Aden17 ay evet bende 31. Haftadayım bennım de aynı şekilde ağrım var korkuyordum güzel bi post olmuş

Aden17 30+3 benimde kasıklarım aynı şekilde doktorada gidemiyorum şu aralar

Dlnky internette normal yazıyor inşallah normaldir

Aden17 benim de oldu hatta kanama da oldu az da olsa. Doktora gittik sorun yok dedi şuan 33 deyiz çok şükür

Aden17 bende aynı şekilde karnim agriyo kasilmam oluyor 33 deyiz doktor bana hareketlerini azalt artık dedi

Ozlemdrn nasıl azaltayım ben 2.5 yaşında oğlum var full ayaktayım valla senin varsa durumun yat bol bol

Aden17 valla canım doğum hazırlığında zor hele senin cocugun varmış dikkat etmek lazım bende duramıyorum mümkün oldukça hareket azaltmak gerekiyor malesef

Aden17 enfeksiyonda olabilir kuzum dr a git benimde öyleydi enfeksiyon çıktı normalmıs ama enfeksiyon da yapar dedi dr tedaviye basladı

Aden17 bence zor 😂 bebek agirlastikca zorlanıyoruz doktor bundan dolayı artık hareketi azalt dedi ben hiç bsy yapamıyorum bi yemek yapıyorum karnim kasiliyor geri uzanıyorum yine geçmiyor 🙁 bide ilk sezeryandi ondan da agriyo bence sağlıcakla kucağımıza alalim inşallah

31+6 bi kaç defa benim de oldu noluyor yahu dedim neden olur bende bilmiyorum 😅

Aden17 32+1 bende aynı sanki regl olacağım gibi kaşık ve karın ağrısı sanırım bu haftalarda böyle

Aden17 o zaman normal olan 🤭 Google dende baktığımda yalancı sancı falan yazıyordu o olabilir 🤷🏻‍♀️