Eylul-42 Aden17 ay evet bende 31. Haftadayım bennım de aynı şekilde ağrım var korkuyordum güzel bi post olmuş
Zhra_arsln Aden17 benim de oldu hatta kanama da oldu az da olsa. Doktora gittik sorun yok dedi şuan 33 deyiz çok şükür
Mervepera Aden17 enfeksiyonda olabilir kuzum dr a git benimde öyleydi enfeksiyon çıktı normalmıs ama enfeksiyon da yapar dedi dr tedaviye basladı
Ozlemdrn Aden17 bende aynı şekilde karnim agriyo kasilmam oluyor 33 deyiz doktor bana hareketlerini azalt artık dedi
Aden17 Ozlemdrn nasıl azaltayım ben 2.5 yaşında oğlum var full ayaktayım valla senin varsa durumun yat bol bol
Ozlemdrn Aden17 valla canım doğum hazırlığında zor hele senin cocugun varmış dikkat etmek lazım bende duramıyorum mümkün oldukça hareket azaltmak gerekiyor malesef
Ozlemdrn Aden17 bence zor 😂 bebek agirlastikca zorlanıyoruz doktor bundan dolayı artık hareketi azalt dedi ben hiç bsy yapamıyorum bi yemek yapıyorum karnim kasiliyor geri uzanıyorum yine geçmiyor 🙁 bide ilk sezeryandi ondan da agriyo bence sağlıcakla kucağımıza alalim inşallah
Mervepera Aden17 o zaman normal olan 🤭 Google dende baktığımda yalancı sancı falan yazıyordu o olabilir 🤷🏻♀️