esty35 bilgegk henüz kullanmadım ama yeni doğum yapan çevreme danışarak lansinoh elektrikli pompadan aldım kullananlar çok memnunmuş doğum sonrası ise geri döneceğim için elektrikli olması benim için daha rahat olur diye düşündüm
elfkrmn01 Arkadaşlara ek olarak normal doğum düşünüyorsanız hastanede sancıları karşılarken duş vs alabilirsiniz şampuan tarak havlu vs de koyabilirsiniz çantanıza. Birde hastaneden çıkarken giyeceğiniz rahat bir kıyafet olabilir
Syda01 bilgegk depend, emzirme sütyeni,rahat ic çamaşırı pijama, göğüs pedi,göğüs ucu kremi rahat bi terlik
Damlaozzz bilgegk Canım ilk gece için alabiliyorsan elbise tarzı al kanama kontrolü yaparken ebeler elbise öneriyor sonraki gün için önü düğmeli tercih edebilirsin kardeşimden biliyorum ebe yardımcısı ilk gece takım olunca zorlanıyoruz kontrol ederken onlara da giy çıkar zor oluyor dedi ☺️
Damlaozzz bilgegk bende hiç sevmiyorum ama evdede giyebileceğin tarzda bişey al sonra kullanırsın en azından ☺️
asell13 bilgegk gümüş kapak silikon uç depend külot süt arttırıcı çay 2 rahat pijama takımı olsa yeter başkada bişeye pek ihtiyacım olmadı
asell13 bilgegk göğsü baya yumuşatıyor canım ilk gün hafif yara oldu hemen lanolin be gümüş kapakla toparladım şuan sadece gümüş kapak ve slikon uç kullanıyorum
sirin_yalcin bilgegk lahusa korsesi Göğüs pedi Emzirme sütyeni 2 adet pijama takımı 1 adet lahusa önden düğmeli elbise Bolca iç çamaşırı lazım oluyor Göğüs ucu kremi Göğüs pompası Süt torbası Ne olur ne olmaz diye de insanlık hali hasta bezi aldım bulunsun
Sarina98 sirin_yalcin elbise gerçekten çok kolaylaştırıyor, pijamanın ayağı banyoya girip çıktıkca ıslanıyor ama tuvalete gittikte işi kolaylaştırıyor elbise , bu arada iç çamaşırıda mutlaka çok olmalı
sirin_yalcin bilgegk ben Instagramdan buldum ayrem korse die bi kaç kullanan kişi ilede görüştüm memnun kalan varmış🥰
Sibelipekf Emzirme önlüğü göğüs pedi alma zaten ilj aylar emzirme önlüğü takılmıyor. E bebek te lohusa kilotlari VS tonlar çok iyi ayrıca depend çok işe yarıyor. Göğüs ucu için madecassol bir numara
Tugcemu Ozlemdimetokali gümüş kapak sizce de alınmalı ya ben çok kararsız kalıyorum nasıl kullanacağımı da bilmiyorum
Sarina98 Tugcemu ben almamıştım gereksizdi, doğurduktan sonra ihtiyaç olursa alırım dedim ama ihtiyaç olmadı
Ozlemdimetokali Tugcemu yani ben aldım ama henüz kullanmadım çevremde ki çoğu insan kullandı ve memnunlar gerçekten işe yaradığı söyleniyor