Denisahra 14 haftalık gebelikte kanamam oldu normal mi riskli sizce doktora gitsem mi bilemedim ilk 8 haftadayken kanamam olmuştu ilaç kullanmıştım doktor kanaman azalıcak dedi yeni bugün kanamam geldi sizce ne yapmalıyım
miniiiikfasulye Denisahra Geçmiş olsun öncelikle gidin benimde kanama lekelenme var 19 haftalık hala var lekelenmem bebeğin hareketleri his ettiğim icinn gitmedim ama her kanama olduğunda giderim bugunki lekeydi
Dilek_04 Denisahra benimde o haftalarda olmuştu leke şeklinde bi seferlik ama içim rahat olsun diye gitmiştim progestan verdi bi kaç gün kullandım bıraktım çünkü devam etmedi. İçiniz rahat olsun istiyorsanız bi gidin bebeğin kalbini de duymuş olursunuz
1zehrs Denisahra doktora gitmelisiniz kalp atışını dinler progestoran verir büyük ihtimalle ucu çok açık birşey gebelik her an ne olacağını kimde ne şekilde seyredeceğini bilemeyiz benim ağrım olur birseyim yoktur senin olur açılman vardır belli olmaz riske atılmamalı özellikle erken gebelik haftalarında
Eminemalinnn Denisahra bence yarın gidin kontrole ben de de oldu parcali kanama yoğundu gittim kanama alanım olmuştu 10. Haftada iğne falan verdi clexan i kesti bir haftada kanama alani azalmıştı. Sonradan birsey olsa kendini suçlama diye. İçiniz rahat olsun