Kdr-- Prof Dr Nuri Danışman. Ben de doktorumum önerisi ile detaylı USG için gitmiştim, tavsiye ederim

Kdr-- ben kendi kliniğine gittim. Ama bayındır Hastanesi’nde de çalışıyor diye biliyorum emin olmamakla birlikte siz onu bir araştırın nette bilgisi olur.

Bilkent şehir hastanesindeki perinatoloji çok iyi ve ilgili. Ben memnun kaldım

Hepinize teşekkür ederim araştırayım bu söylediklerinizi😊

Kdr-- medical park hastanesinde Gülenay gençosmanoğlu turkmen oturuyor tek Perintolji doktoruydu ben oraya gittim riskli gebe değilim ama ufak bi sıkıntı olduğu için doktorum Perintoljiye yönlendirdi gittim çok güzel ilginledi aynı şekilde doktorun bana yazdığı 2 doktor daha var Doç. Dr Ali ipek kendi kliniği var galiba diğeri de özel koru hastanesinde Prof.Dr. Aydan biri bunlar ikiside uzman Perintolji doktoru

Etlik şehir hastanesininde perinatoloji bölümü güzel normal gebe polikliniğinde bebeğin boy kilosunu söylemiyorlardı geçen gittiğimde her şeyi söyledi doktor memnun kaldım kalbimizde iki tane minicik deliğimiz var onun için gidiyoruz bizde

Busra1819 polikliniğe eşimizle birlikte gidebiliyor muyuz erkek refakatçi kabulü var mı peki

Kdr--
          Etlik o konuda çok katı kesinlikle erkekleri almıyorlar sadece hasta girebiliyor