Mlsaa99 5.haftamda keseyi 6+2 de kalbini duymustuk rabbim yardım etsin sana stres yapma cok zor biliyorum heyecan korku herseyin sağlıklı olsun🥰😇
Dlntkesn virpecuyya hiç korkma 6+1 de bastıra bastıra keseyi gördü 7+1 de kalbini gördük. 9. Haftaya kadar yolu var içini ferah tut
virpecuyya Dlntkesn bende de 6+2 de ve çok bastırdı şu an çok umut doldum inşallah bu hafta bizde duyarız sağlıkla kucağınıza alın inşallah💖🙏🏼
Hatceninblog virpecuyya ben de 7+2 de duydum kalp atışını hatta devletteki cihazın sesi açık değilmiş duyamadım desem daha doğru olur hemde alttan muayeneyle anca gördüler bebeği biraz daha bekle bence çok küçük şuan
Tubatubila Hatceninblog merhaba benim de 7+1 karından görünmedi alttan kalbini gösterdi yukarı aşağı attığını ama karından bişi gorunmeyince korktum birde kalp atışını sadece tık tık bu kadar duydum bilgilendirmedi de çok size birşey söyledi mi sıkıntı olmuyor böyle değil mi
Liliales virpecuyya bir sorun yoktur canım kafana takma 7.-8. Haftada duyulur kalp atışı ilk bebeğimde 7+3te duyduk şimdiki gebeliğimde 8+1de gidicem duyarız heralde
Hale38 6 haftalıkken gittiğim de sadece yolk salk vardı 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi doktorum 8 haftalıkken kalp atışını duydum 6. Haftada kalp atışını olmuyo canım
Burcutran Bugün adete göre 6+5 haftalık hamileyim ama kese var şuan kalp atışı ve bebek yok önümüzdeki hafta perşembe günü tekrar çağırdı doktor. İnşallah benimde geç döllenmedir :(
2cennetmelek virpecuyya gebelik haftası beta değerine göre bakılmıyor yanılabilirsiniz. Son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplayarak kaç hafta olduğuna bakın