Esra_Omer_21 Minigiim-vebenn52 benimde ikinci sezeryanım ilke göre daha kolay oldu ilkinde 10 güne zor toparlandım bunda 3. Gün çok rahat geziyordum ama ben korse kullandım tavsiye ederim beli destekliyor yürümek yatmak daha kolay oluyor
Ekinokss İlk 3 gündrn sonra rahatlarsınız , kahkaha atmayın hapşırmayın ve öksürmeyin ağrı hissetmezsiniz 😄
Newmommyy Durdaneunl ilk 2 gün zorluyor evet 3. Gün evet sanırım geçiyor diyorsunuz. 4. Gün dur çocuğa ben bakayım diyorsunuz 5. Gün ev biraz pislenmiş temizleyeyim diyorsunuz😂 benim öyle olmuştu. Hatta ilk 1-2 gün bu hep böyle mi olacak ben iki büklüm mü kalacağım demiştim 😂
Newmommyy umrumdadegil bana her geldiklerinde bastırdılar yani günde 4 kez. Çok acı veriyor ama kanama var mı yok mu kontrol etmeleri lazım. :(
umrumdadegil Newmommyy aa gerçekten mi 🥺 Allah yardımcın olsun canım benim çok zor 😥 bana ağırlık koymuşlardı karnıma
Lutfiye20 Durdaneunl benim sezeryan sonrası rahatsız edici bir ağrım olmadı hiç çok güzel geçti sadece omuz ve baş boyun ağrısı oldu onun nedeni ne bilemedim
Durdaneunl Lutfiye20 anestezi etkisinden dolayı bol bol su ve neskafe Türk kahvesi için vücuttan atmanız kolay olur anesteziyi
Faness Burcu-2634 bende şuan hamileysem bizde öyle olacağız gibi 😅 Korunuyordum normalde bu ay ufak bişeyler oldu 🥲 Adetim gelmedi kahverengi akıntı geldi 3 gün sildikçe şimdi hiç bişey gelmiyor korkuyorum
Burcu-2634 Faness istiyorwan inşallah hamilesindir vakti değil diye düşünüyorsan vakti geldiğinde rabbim nasip etsin 🙂
busraacicek umrumdadegil devlet hastenesinde oldum ve evet gelip gidip bir anda bastırdılar bağırdım ağladım hatta acıdan ellerine yapıştım yapmamaları için ama ruhsuz ruhsuz devam ediyorlar birde canın ne tatlı aman der gibi davranıyorlar
Hilal9797 Esra-dnkts evet oluyo canım bende de çok fazla oldu özellikle ilk 4-5 gün sonrasında geçiyor
ozlemozlem66 Benim karnıma bastırılmadı yada kum torbası koyulmadı acaba ameliyattan sonra yuksrı çıkana kadar mı koydular? Benimde 8.günüm acaba sağa sola dönüp yatabilir miyim