Zumrut___ Kızlar bebiş duştan çıktıktan sorma cildi kurumasın diye hangi bakım yağını aldınız ? Şampuan olarak dalin kullancam yağ olarak da onu mu alsam diye düşüküyorum ama bi size fikir danışayım dedim ???
arirangg Zumrut___ Yağ bebeğimin cildini tahriş etti. Doktor tavsiyesiyle Linola nemlendirici aldım. Çok iyi geldi. O hariç ne sürdüysem tahriş oluyordu
myavocado Zumrut___ şampuan olarak Dalin almayın bence, dalının icerigi temiz değil ,atarlı kimyasallar içeriyor, hele ki yeni doğan bebeğe uygun değil.
Zumrut___ arirangg bi bakayım . Dalin oğlumda kullandım aslında ama biraz fazla yağlı gibi olduğu için tereddüt ettim . Bu dediğiniz krem şeklinde mi
Zumrut___ myavocado hım bilmiyordum. Aldım ki oğlumdada dalin kullandım baştan beri çok şükür bi sıkıntı yaşamadım . Ben bide ilk aldığımda kendim kullandım yüzümü yıkadım göz yakıyor mu diye. Afedersniz özel bölgemi yıkadım yakıyor mu diye ama herhangi yakma falan yoktu içerik olarak da çok araştırmadım açıkcas
Ceysah Zumrut___ dalin içerği temiz değil maalesef mühendisinoğlu diye instagram sayfası var ordan şampuan yağ gibi şeylerin içerği temiz olanlarından seçebilirsiniz. Birde instada tülin bulur ve ballıebe diye sayfalar var profesyonel ebeler onların önerilerine bakabilirsiniz