merimiri aslcnr Valla kız da kusma olur dediler ben çok kustum ekşi yer dediler ben deli gibi ekşi tuzlu yedim oğlum oluyor 😂😂 benim ki çok değişecek gibi değil baya gördük çünkü
merimiri aslcnr benim de eşimin de hep hissim erkekti o yüzden hiç Şaşırmadık rabbim sağlıklısını versin kız erkek farketmez 🤲🏼
ASE6154 aslcnr valla nedense hiç merak etmedim 😄 ama edene de bişey diyemem tabi sadece böyle herşeyi cinsiyete yormak komik geliyor bana canın istemiş yemişsin işte 😄😄
Cerentua aslcnr Hamileliğimin başından beri canım hep çilek istedi hepte yedim 33. Haftamdayım kız denildi ama tabi ki bunun cinsiyetle pek bir alakası yok hurafe geliyor bana 🤭
Babymom07 aslcnr ayy bende çilek çok yedim hamileliğimde gerçi ilk zamanlar domates de aşırı çok yiyordum benim bebiş kız bakalım seninki ne olacak :)
balim35 @merimiri ayyneennn erik ve yeşil elmayla yatıp kalkıyorum desem yeridir ama oğlusum olacak 😅eksi eksi çok hoşuma gidiyor
Ezel16 aslcnr Bende bol bol yedim kilolarca ve halen yemeğe devam ediyorum.. Bence meyvelerle cinsiyetin alakası yok olsaydı erik aş ermiştim halen de eriyorum yiyorum kız olmalıydı ama cinsiyet erkek 😊👼🏻🩵