Ozgednc SrpYlmz hayalim35 evdekieczanem sitesinde daha ucuz 40 ml olanı 300 yeni üyeye 25 indirim var kargo bedava 275e geliyor yarın bende ordan alicam hatta daha önce doğumumda kullandım 10ml olanı çok işe yarıyor anında geçiriyor
Ozgednc hayalim35 işe yaramıyor olsaydı bir numara göğüs ucu kremi olmazdı okadar da pahalı olmazdı siz bilirsiniz 100 kişiden 100u tabi memnun kalmaz bu herşey için geçerli siz bilirsiniz öneri İstemissiniz öneride bulundum sadece
babysmomy Cerentua doğumdan 5 6 gün önce günlük 3 4 saat kullandım ben meme ucunu emzirmeye hazırlamak için.
Cahilsavar5 Lansinohu tavsiye etmem.migros indirimden iki kutu aldim çöp yaraları geçirmedi.Ayva çekirdeği yağı sürdüm burada tavsiye etmişlerdi
hayalim35 sevaldqn1 diğer iki çocuğumda oldu ölüm gibi bişi dün ölmek istedim resmen annemde kardeşimde 7 ay çekmiş
Havvanur42 hayalim35 canım geçmiş olsun benimde ilk oğlumda yarilmisti göğsümün ucu. Zeytinyağı sürüp minik bir poşet koyuyordum nemli kalsın da acımasın diye. İse yaramisti
Cerentua babysmomy İse yaradı mı ben bir kere deneyeyim dedim 31. Haftalarda meme ucumda hassasiyet oluştu 2 gün ondan sonra da bıraktım endiselenip
gulderenemri hayalim35 ped kuru tutuyor gümüş kapak nemli tutuyor ben gümüş kapak arkası pedi koyuyordum
gulderenemri Nzlelms evet doğuma 2 3 hafta hala günde 2 3 saat kullandım çok değil doğumdan sonra emzirdikten sonra takabilirsiniz😊
babysmomy Cerentua 31. Hafta erken doğuma 1 hafta kala başlayın ve uyurken falan takmayın gün içinde bir kaç saat takmanız yeterli ben çok faydasını gördüm