Doga_deniz Doğa 💕 Yanına anlamlı bi isim daha istiyodum normalde ama eşimin ailesinden o ne biçim isim bi tane de yanına bi şey koyun biz de onu söyleriz ben buluyum bi isim daha gibi tepkiler gelince vazgeçtim kırmamak için ikinci ismi koysam da göbek adı olacak kimliğe yazdırmıycam
Ervaelizinannesi Doga_deniz aynı durumdayız ya bizde eliz katıcaz ama yanına bir isim bulmam lazım Erva düşündüm onuda söyleyemiyor lar büyükler nasıl bir isim yakışır bilemedim 🤷♀️
Buse1907 Semencivraci o zmn kesinlikle koy canım biz tek isim istediğimiz için koyamıcaz 😊 adıyla büyüsün cnm
Defnemmm2301 eser77 ay keşke bende karar veremiyebilseydim ya ne güzel valla bizim kız olduğunu duyunca direk kaynana ismi belli yani
SafaMerve Defnemmm2301 ay saçmalama be öyle olursa annenn adnı da ekle . Benm kaynanamda erkk olursa kayının kız okursa benm gibi heves edyrdu telde annemlerle konştm ismi hazr eşim böyle istyr banu begüm olcak kızsa deyince kaynana ismnde kurtulduk yoksa annemn ismi zeynebi de ekliycektm. Zeyneb nihal olcaktı. Iyyy. Yok anam yok doğuram sensn senn hkkn valla analık zormş yatarken ağrılarmdan kurtulamadm annrm neler çekmş bana anladm senn hakkn gizlice kocana okut yada babana okut adı kondu de 😉🤗
SafaMerve Ayyyy bir kaç isim dışında valla uyrudurk yabancı isismi ndıran isimlere uydurma anlamlar koymuşlar nette millette kanıp kanım moderen isim akımına uymuş. Bir kaç isim dışında okuduğum isimleri bana koysalar ailemdn hesap sorrdım. Gerçi kültür yaşam şekli etkili. Ama yani manası güzel isim daha iyi. Bebeğime bulduğum isim şükür iyi bir isim. İçim huzura erdi 🤗😉
Defnemmm2301 SafaMerve benim annem vefat etti istemedi kendi adını o yüzden katamıyorum canım ama ikinci isim olsun diyorum oda yok yani
SafaMerve Defnemmm2301 o zaman yanına manası güzel bi isim koy hep onla çağır yağmur damla gibi vs anlamı güzel bi isim.
eser77 Carpediemm İnternetten baktığımda “el değmemiş bakire kız, delinmemiş inci, ayak basılmamış kum” gibi anlamlara gelir. diyor. Oradaki bakire kız anlamı rahatsız etti sanırım eşimi bilemedim ki Aslında benim favori isimlerimden 😍
Carpediemm eser77 ewt canim boyle anlamlarida var guzel anlamlar ama bi kelime de olsa erkekler sorun yaratablr icinize sinen bi isim bulursnz insallah canm 😊
SafaMerve eser77 valla hz fatmann böylr lakabını ilkkez duydum bir çok dini kaynak okumştm şaşırdım. Zaten hitabı baya sert bi isim . Bence başka bi isim seç söylemesi yumuşak. Mesela ahsen gibi. Ferah bi isim seç bence tabi karr yine size kalmş
SafaMerve reinamm yok yok o kadr saçma isim okudumki asya içlernde anlamı pek olmasada en azındn bilndk bi kaç isimden biri diğer isimler ne o öyle uudurma uudurma. Tatlım asyayı beğendysen onu koy.
Duyguanneoluyor reinamm Gerçektenmi.? Ayyy çok mutlu oldum eşimde sevdi umarım bu isim konusu burda kapanır 😘