Carpediemm eser77 anlamini nye begenmediki canim hz. Fatima hz.meryem anamizin lakaplariymis azra ismi Medine sehrininde diger bi adıymis
eser77 Carpediemm İnternetten baktığımda “el değmemiş bakire kız, delinmemiş inci, ayak basılmamış kum” gibi anlamlara gelir. diyor. Oradaki bakire kız anlamı rahatsız etti sanırım eşimi bilemedim ki Aslında benim favori isimlerimden 😍
2prenses_masal-oyku Semencivraci bizde masal koyucaz kızımızın adını aynı şekilde hikayemizde öyle 5 yıl sonra olunca 😁
Buse1907 Semencivraci Masal ismi çok güzel canım. Benim aklıma gelen ilk isimlerden biri. Ama anlamlı değil. Kur-an da geçmiyor bari anlamı güzel olsun diye vazgeçtik biz. Ne güzel karar verebilmişsiniz. Biz hala kararsız. Bu gidişle isimsiz doğurcam kızımı 😔
2prenses_masal-oyku Buse1907 illa kuranda geçmesi gerekmiyormuş sadece anlamının kötü olmaması gerekirmiş aksi halde bi sıkıntı olmazmış mesela benim adım sibel anlamıda tarlaya düşen ilk yağmur tanesi yani herhangi bir sakıncası yok anlamı kötü olmasın yeter ☺️