MeftunAnnee merhaba. Yarım saatlik yol demeyin, yerleşme kanaması olduğuna kendiniz kanaat getirmeyin direkt doktora gidin. Bazen aşağıdan çok fazla kanama gelmiyor ama içeride kanama olabilir kese etrafında. Benim de sizin gibi oldu sadece peçeteye kanama gelmişti doktora gittiğimde kese etrafında kanaman var demişti ve hastaneye yatış vermişti kanama alanı küçülene kadar.
Çok acil yardım edin
MeftunAnnee bendede oldu aynı sey akıntı içerisinde sadece 1kere oldu hemen doktorumu aradım eve gidip bacaklarını kaldır ve yat ayakta cok mu durdun bu ara diye sormustu.2gün yattım sonra gidip bebegi gördük cok şükür iyiymiş ped dolusu kanama olmadıkca sıkıntı yok dedi doktorum ama bencede biraz dinlenip görünmende fayda var en azından için rahat eder☺Bol bol yat ayaklarının altına yastıklar koyup
MeftunAnnee aynısını 2 gün önce yaşadım canım tamamıyla aynısını 1 buçuk saat uzak bana da hastane ve sabah hemen gıttım ıgne ve hap kullanıyorum suan
MeftunAnnee her ıhtımale karşı gıt yıne de canım
MeftunAnnee doktor yerleşme kanaması da olabılır dedı ama yıne de ılac verdı
MeftunAnnee kanamanın hertürlüsü önemlidir! Herkes farklı bir sebepten yaşamış olabilir herkesin farklı sonuçlanmış olabilir! Bence ihmal etmeden doktorunuzu arayın o gerekeni söyleyecektir, yapacaktır! İhmal etmeyin!!!
Bence hiç yerleşme kanaması , yol vs düşünmede dr a gidin.. durumun ne seviyede kritik olduğunu bilemezsiniz
merveakbaba92 hastane çok uzağımda ama Allah a emanet edip çıkıcam yola
MeftunAnnee yeter ki oturarak git.. yarım saatlik yol ne ki ben istanbuldayım işe giderken günümün 3 saati yolda geçti şurda bir hafta öncesine kadar 🤗 merak etme bişi olmaYacak inşallah
MeftunAnnee yarım saatten bişey olmaz bence benim doktorm 1saat uzaklıktaydı yavas yavas sarsmadan gidin kendi arabanz varsa arkada oturup yastıkla destekleyin ama mutlaka görünün doktora umarım hiç bi sıkıntı yoktur bebişin saglıkla bekliyodur
Aysealty çıktık yola oturarak gidiyorum çok yavaş gidiyoruz 1 saat sürer diyor eşim evime gidip yarım saat yatıp doktora öyle gidicem randevu saatimde
MeftunAnnee ben 1 buçuk saatlık yola dolmuşla gıttım lekelenmem oldugunda
MeftunAnnee ve senle aynı seyı yaşamışız bende gece 3 ye uyandım aynı sekılde gordum
MeftunAnnee bende de olmuştu doktora gittim geçer önemşi bişe değil demişti ve bitmişti. Önemli bişe değildir herAlde seninki de..