Damlaozzz Kızlar Korbell kullanan var mı? Memnun musunuz yoksa çokta gerek yok mu dersiniz? Elim gidiyor ama fiyattan dolayı vazgeçiyorum yorumlarıda iyi bilemedim
Aynur744 Damlaozzz bende kesinlikle alınmalı pişman olmadığım tek şey tek sıkıntısı poşeti ayrı ayrı satın alıyorsun ama bir paket poşet bize 3 ay gidiyor
Rabiul Damlaozzz 2 kardeşimde de kullandık kendime de aldım . Bir tanıdığımız tatile giderken çöpü almayı unutmuş kutuda kalmış yaklaşık 1.5 hafta kadar eve geldiğinde koku bile yokmuş bez atmak için açtığında fark etmiş unuttuğunu
6hilal_akin1 Damlaozzz ablam korbell kullanıyor aşırı memnun ve cok rahat kullanımı ayrıyetten koku da olmuyor
Damlaozzz Aynur744 Hadi yaaa koku olayı yenidoğanda olmuyor ek gıdada al gereksiz diyenlerde okudum çok kararsız kalmıştım teşekkür ederim
Elif-3466 Bende kullanıyorum bence alınmalı dolap uygulamasından da uygun fiyatlı poşetini alabilirsiniz hatta çöp kovasını bile bende sahibinden uygulamasından ikinci el bakabilirsiniz orda da var belki işinize yarar
Damlaozzz Rumay Teşekkür ederim ya evimiz küçük kapı önüne koymayıda hiç sevmem çöpleri o sebeble istiyorum birazda koku olmasın kimseye bakıcam sanırım
Damlaozzz Rabiul O kadar diyosunuz ebebekten bildirim geldi şansıma indirime girmiş alayım o zaman 🙏🏻